Skip to main content

Alexia şi Aris Eram, copiii Andreei Esca, invitaţi la o emisiune de la Antena 1

 
Alexia şi Aris Eram, copiii Andreei Esca, invitaţi la o emisiune de la Antena 1

Ediţie specială. Alexia şi Aris Eram, copiii Andeei Esca sunt invitaţi diseară la quiz show-ul Eşti mai deştept decât un copil de clasa a V-a?, de la Antena 1.

Publicitate

În ediţia de astăzi, alături de prezentatorul Andrei Aradits vor fi prezenţi Alexia şi Aris. Emisiunea cu fraţii Eram va fi difuzată de la ora 18.00, la Antena 1.

Cei doi au mai participat la o emisiune de la Antena 1, mai exact la show-ul America Express - Drumul Soarelui, difuzat anul trecut.

Alexia:

„M-am simţit foarte bine la filmări, unde am trăit, din nou, emoţiile din şcoală, când profesorii mă scoteau la tablă, iar eu trebuia să dau răspunsul corect.

Experienţa a fost cu atât mai interesantă, cu cât am participat alături de fratele meu şi, ca de fiecare dată, am făcut o echipă extraordinară.”

Aris:

„Elevii au fost foarte simpatici, cu o energie debordantă şi ne-au ajutat să luptăm pentru o cauză bună.”

Despre Alexia şi Aris:

Alexia s-a născut în 31 august 2001. Şi ea a ales să îşi termine studiile tot în afara ţării, la Londra, unde a absolvit „University for Creative Arts”, unde a aprofundat Marketing, Publicitate şi Relaţii Publice. 

Aris s-a născut pe 24 iulie 2003 şi a absolvit liceul la Şcoala Franceză din Capitală. Şi-a dorit să studieze afacerile aşa că a mers să îşi continue studiile la o Universitate din Spania. 

Quiz show-ul Eşti mai deştept decât un copil de clasa a V-a? este difuzat de luni până vineri, de la ora 18:00, la Antena 1 şi pe platforma AntenaPLAY. 

Andrei Aradits poate fi urmărit şi în serialul „Lia - Soţia soţului meu”, difuzat tot la Antena 1, în fiecare joi, de la 20.30. 

Actorul a fost şi jurat în emisiunea „Te cunosc de undeva!”, la acelaşi post, în sezoanele 1-12 (2012-2018).

 

El a apărut în serialul „Vlad” (2019), de la Pro TV şi în producţiile „Dirijorul tăcerilor” (2021), „Neidentificat” (2020), „Capace” (2017), dar şi în telenovelele „Iubire ca în filme” (2006), „Lacrimi de iubire” (2005).

Eşti mai deştept decât un copil de clasa a V-a? se află la cel de-al doilea sezon şi a debutat la Antena 1 în noiembrie 2023.

Despre format:

Prezentatorul va pune la dispoziţia concurentului 10 materii cu grad variabil de dificultate, de la clasa I până la clasa a V-a, iar cel din urmă poate cere ajutorul celor cinci copii prezenţi în platou, prin intermediul variantelor ajutătoare:

  • COPIAZĂ – concurentul va copia răspunsul copilului
  • TRAGE CU OCHIUL – concurentul are opţiunea de a se inspira de la copil şi de a alege dacă va merge pe varianta acestuia sau pe propriul răspuns 
  • SALVEAZĂ-MĂ – dacă jucătorul răspunde greşit şi copilul corect, acesta este salvat şi rămâne în joc
  • În cazul în care răspunde greşit sau se retrage, concurentul trebuie să privească spre cameră şi să declare: Nu sunt mai deştept decât un copil de clasa a V-a!.

 

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus