Skip to main content

VIDEO. Clipul impresionant care îndeamnă la vot a ajuns la aproape 200 de milioane de vizualizări

 
VIDEO. Clipul impresionant care îndeamnă la vot a ajuns la aproape 200 de milioane de vizualizări

VIDEO. „Foloseşte-ţi votul. Sau alţii vor decide pentru tine”, clipul impresionant care îndeamnă la vot, a ajuns la aproape 200 de milioane de vizualizări de la lansarea sa în urmă cu două săptămâni.

Publicitate

Încă de la lansare, spotul a impresionat până la lacrimi nume precum Teodora Tompea, Paula Herlo, Mirela Retegan şi fiica ei Maya, Vlad Petreanu, Alecsandru Dunaev şi Şerban Copoţ.

Filmul lansat de Parlamentul European prezintă mărturii ale unor cetăţeni în vârstă din diferite ţări ale Uniunii Europene, care transmit generaţiilor viitoare poveştile lor despre democraţie şi cât este de important să votăm.

Pe lângă cele 190 de milioane de vizualizări (înregistrate până pe 12 mai) pe platformele de comunicare socială, streaming video, televiziune conectată şi afişaj mobil, filmul (în diferite formate pentru televiziune şi platforme de comunicare socială) a fost difuzat până în prezent de peste 63 de canale TV din 21 de ţări şi va continua să fie difuzat de mai multe canale în săptămânile următoare, se arată în comunicatul transmis de reprezentanţii Parlamentului European.

Citeşte şi: VIDEO. În lacrimi. Paula Herlo, Mirela Retegan, Teodora Tompea, Vlad Petreanu, emoţionaţi de un clip care îndeamnă la vot

VIDEO. Clipul Foloseşte-ţi votul

Videoclipul de patru minute conţine mărturii ale unor persoane vârstnice din mai multe ţări ale ale Uniunii Europene: România, Franţa, Finlanda, Cehia, Germania, Spania, Letonia, Italia, Olanda, şi Polonia.

Conceptul filmului a fost dezvoltat de agenţia de publicitate &Co din Danemarca, pe baza unui brief al Parlamentului European, şi regizat de regizoarea Mette Carla, câştigătoare a unui leu de argint la premiile de la Cannes pentru filmul „Voiceless Women” (în 2019).

Citeşte şi: VIDEO emoţionant. Aceasta este campania care i-a făcut pe jurnalişti să plângă. „Ţine minte că n-a fost mereu libertate şi democraţie”.

 
Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus