Skip to main content

Click pentru femei, pe piaţă de vineri

 

01-coperta-click-femei-1-micAdevărul Holding lansează Click pentru femei, săptămânal al cărui prim număr va apărea vineri. Segmentul pe care îl vizează noua publicaţie este ocupat în prezent de Libertatea pentru femei, editată de Ringier şi de Femeia de azi (Sanoma Hearst).

Publicitate

Şase oameni din echipa de la Click pentru femei au lucrat anterior, la Libertatea pentru femei. Carmen Eberhat, director editorial al diviziei magazine Adevărul Holding a fost redactor-şef la Libertatea pentru femei. Delia Sabău, redactor-şef Click pentru femei, a ocupat poziţia de redactor-şef adjunct la publicaţia editată de Ringier.

Primele două numere din Click pentru femei se vor distribui împreună cu ziarul Click de vineri, care are un tiraj de 350.000 de exemplare. Ulterior, numărul de exemplare tipărite va fi de 200.000, urmând a se stabiliza în funcţie de cerinţele pieţei, după cum a declarat pentru paginademedia Carmen Eberhat. Conform Biroului Român de Audit al Tirajelor, Libertatea pentru femei a avut în primele luni 166.000 tiraj mediu pe apariţie, din care a vândut aproape 120.000. Femeia de azi a tipărit aproape 250.000 de exemplare pe număr şi a vândut peste 153.000.

Pe ce se bazează Click pentru femei când îşi propune acest tiraj?

„Considerăm că o să fim, ca grafică şi produs editorial, peste concurenţa noastră”, argumentează Carmen Eberhat. “În primul rând, avem coperţi mai groase decât hârtia de interior. Apoi, avem cadou, în fiecare număr, 8 pagini cu reţete, pe o hârtie de calitate superioară. Într-un număr viitor, vom oferi şi un biblioraft pentru acerastă colecţie”, a continuat ea.

Date tehnice: 44 de pagini, full color, plus un caiet de 8 pagini cu reţete culinare de colecţionat
Preţ: primele două numere, gratuit cu Click. Preţul ulterior: 0,99 lei
Public ţintă: femeile între 18 şi 65 de ani, interesate de familie şi serviciu, sănătate şi frumuseţe, întreţinerea casei şi bucătărie. În acelaşi timp, publicaţia se doreşte a fi un răspuns la aspiraţiile femeilor, cu informaţii despre vedetele şi evenimente mondene.

Click pentru femei va dezvolta şi o componentă online. Primele două numere vor fi disponibile complet pe site, urmând ca apoi doar o parte dintre articolele revistei să fie publicate şi pe varianta electronică.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • daniela daniela
    as dori daca se poate toate numerele de la revista click ptr femei cu retete de la nr.1 pina la nr.23inclusiv .va multumesc anticipat
  • lili lili
    care sint nr de la click pr femei de astazi va rog
  • Ciul Titiana Ciul Titiana
    La revista Femeia de azi exista posibilitatea sa te abonezi cu un simplu sms, de ce nu se aplica aceeasi metoda si pentru revista Clik pentru femei, ar fi mult mai usor pentru multa lume care iubeste aceasta revista.Mult succes. Va pup si va iubesc. Titiana
  • Varga Ion Varga Ion
    astept maine raspunsul dumneavoastra
  • Varga Ion Varga Ion
    seria tichetului din saptamana 07 al meu fiind 8756657S7
  • Varga Ion Varga Ion
    trimitetimi o foaie detailata cum as putea trimite seriile de pe tichetele click mania si daca puteti numerele castigatoare zilnice pe adresa mea de e-mail.
  • cristina cristina
    cel mai mult imi plac cele 8 pagini de retete.sunt practice,usor de facut si pana acum mi au irsit toate
    delicioase.
  • iulya iulya
    imi place foarte mult revista click pentru femei si o citesc cu mare drsg de fiecare data cand o cumpar
  • mariana orlandea mariana orlandea
    Am "cistigat"la concursul integrama click! pentru femei suma de 100 lei/nr 5 din dec 2008.De atunci mi s-au cerut acte prin fax de 2 ori,am contactat si telefonic si inca la data de 24-01-09 nu am primit nimic.
    La fel va fi si cu concursul "maret" pe care il demarati?
  • nicoleta alecu nicoleta alecu
    as vrea sa stiu cum fac rost de primele 3 nr???
  • andreea blaga andreea blaga
    eu sunt cea mai frumoasa fata din lume
  • laura laura
    o revista intradevar foarte buna dar mi-e teama ca tot ce-i bun dureaza putin.succes redactiei sper sa fie tot asa de buni sau chiar mai buni .
  • Marie-Christinne Marie-Christinne
    Cum as putea sa fac rost de primele numere ale revistei Click pentru femei ?toate pana la numarul 6.
  • zabetdaniela zabetdaniela
    etare revista fac tot posibilul sa nu uit ziua de vineri sa pot lua revista .nu imi plac cele de birfa ,am ce sa invat din revista snteti tari bafta
  • George Hari Popescu George Hari Popescu
    Yoda, ţi-ai răspuns singur. Femeile vor cumpăra acum două publicaţii, nu numai una.

Trimite un comentariu

sus