Skip to main content

Dan Diaconescu, amenzi de 300.000 de euro

 

dan-diaconescu“Spectacolele” incredibile de pe OTV au un preţ cuantificabil. OTV a luat în aproape cinci ani 101 amenzi, din care a plătit 82, arată un raport trimis CNA de către Administraţia Finanţelor publice a sectorului 3. Totalul: aproape 300.000 de euro.

Publicitate

“În perioada 1 ianuarie 2004 – 30 septembrie 2008, au fost înregistrate în evidenţele instituţiei noastre un număr de 101 Decizii de amendare a SC Ocram Televiziune SRL, în valoare totală de 1.055.000 RON, în vederea executării silite a acestora”, spune raportul.

FOTO: EVZ

Ministerul Finanţelor nu a încasat toţi banii din amenzi. Prin executare silită, a obţinut 847.000 RON (adică 82 de Decizii de amendare). Pentru suma rămasă – 207.500 RON (19 amenzi neachitate), Finanţele continuă executarea silită.

Dacă Dan Diaconescu a contestat mereu deciziile CNA (ba chiar a dus o campanie TV împotriva forului), cu fiscul a fost mai rezervat. “Menţionăm că Ocram Televiziune nu a formulat contestaţii împotriva actelor de execturare silită”, încheie raportul.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • marin marin
    Pentru ţeapa dată celor 22 de câştigători ai concursului 100% Adevărat din vara anului 2009 care trebuiau să intre în posesia apartamentelor atribuite, cine ia amendă sau cătuşe.
    Poate o parte din banii de pe apartamente au fost "dirijaţi" spre OLCHIM.
    Dan Diaconescu, achităţi datoriile mai vechi către români, înainte de a te cataloga ca un "mare popular"!
  • Petrişor Petrişor
    Multumesc pentru observatie. Am facut modificarea. Sper ca sunt mai putin cofuz acum.
  • tedesco tedesco
    din doua una, hotaraste-te! ori a platit 82 de amenzi ori mai are de platit 82. esti cam confuz...
  • ailaic ailaic
    Asta din cauza ca nu avem legi care sa SUSPENDE licenta celor care IGNORA legea. Normal ar fi ca la X abateri sa ii ridice licenta.

Trimite un comentariu

sus