Skip to main content

NOU: Revista presei media internaţionale

 

Alexandru Bălă, redactor la TVmania, trece în revistă, pentru paginademedia, subiectele despre comunicare din marile titluri internaţionale. Nu lipsesc nume precum Washington Post, New York Times, Guardian şi Le Figaro.

Publicitate

BBC e pe moarte, crede veteranul John Simpson, World Affairs Editor, citat de The Independent. Ştie că va fi concediat, dar nu se teme: "Oricum îi urăsc!".
John Simpson despre viitorul BBC

60 de milioane de telespectatori, o audienţă modestă?! Doar în Statele Unite şi doar pentru că e vorba de ultima dezbatere între cei doi candidaţi la preşedinţie: Barack Obama şi John McCain, scrie Washington Post.
Lupta pentru preşedinţia SUA pe TV

Francezul de rând cheltuieşte 2.270 de euro pe an pe multimedia, fie că e vorba de abonamentul la cablu, la internet, jocurile video sau lectura surselor online pe telefonul mobil, calculează Le Figaro.
Bugetul multimedia la francezi

Publicitatea la metrou începe să ia amploare în New York, scrie New York Times. Sistemul de reclamă animată le va aminti bucureştenilor de o încercare de pe piaţa locală, pe care pasagerii care călătoreau de la Universitate la Piaţa Romană au avut ocazia să o surprindă.
Animaţie în metroul newyorkez

Le Figaro vorbeşte despre al XVI-lea Congres al presei scrise franceze, care se desfăşoară luna viitoare. Peste o mie de jurnalişti, analişti politici şi experţi francezi şi străini îşi vor împărţi experienţele, punând la cale dezvoltarea presei din Hexagon.
Viitorul presei din Franţa

Din AFP, via TV5, despre un nou săptămânal francez, "Vendredi", care îşi propune să aducă cele mai proaspete informaţii despre internet. Formatul publicaţiei e cât se poate de original.
Despre internet, în presa scrisă

John McCain, candidatul republican pentru preşedinţia Americii, se aşteaptă la clemenţă din partea YouTube în ce priveşte propriile spoturi electorale şi viteza cu care sunt îndepărtate pentru că încalcă legile drepturilor de autor. YouTube nici nu vrea să audă, potrivit "The Guardian".
McCain cere clemenclemenţă

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • chaka chaka
    lol?
  • imposibilu imposibilu
    @ =Yoda: ops, daca te referi la altcineva decat la Simpson, actiunea se cheama "a vorbi de funie in casa spanzuratului"... :))
  • Yoda TV Yoda TV
    Toti spunem cad suntem dati afara: "oricum nu-mi mai convenea, oricum plecam eu"

Trimite un comentariu

sus