Skip to main content

Pe scurt: Turcescu la Realitatea FM si un ziar patronat de Turcu

 
  • robert-turcescuRobert Turcescu este director executiv al Realitatea FM, post radio relansat după o perioadă în care transmitea doar emisiunile postului TV omonim. Robert Turcescu vine la Realitatea FM şi cu emisiunea România în direct, pe care o prezenta la Europa FM. Realitatea FM s-a relansat în urmă cu o săptămână, ca un post News&Talk. Echipa reuneşte jurnalişti din fosta redacţie BBC de la Bucureşti.

 

Publicitate
  • Vasile Turcu, acţionar al clubului Dinamo, lansează în această săptămână ziarul generalist Unu, la conducerea căruia vor fi Răzvan Mateescu, din poziţia de publisher şi Adrian Pătruşcă, în funcţia de redactor-şef, anunţă Mediafax. Mateescu a declarat agenţiei de ştiri că Unu va fi un ziar "generalist, care merge spre piaţa de quality paper, nu pe tabloide". O atenţie deosebită va fi acordată economicului. Unu va avea, pentru început, 24 de pagini şi va apărea în format color, integral, la preţul de 1 leu. Adrian Pătruşcă va ocupa funcţia de redactor-şef al publicaţiei, în timp ce Răsvan Moldoveanu şi Bogdan Comaroni vor fi redactori-şefi adjuncţi. Cei trei au avut aceleaşi poziţii la ziarul Ziua.

FOTO: ProTV magazin

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Petrişor Petrişor
    Borcea nu are nicio legatura. Eram cu gandul la Turcu, dar am scris Borcea. :) Am corectat.
  • tedesco tedesco
    intrebare: si care e ziarul patronat de borcea?
  • Cristiana Mitroi Cristiana Mitroi
    Titlul reprezinta...dar stiti mai bine ce ar fi trebuit sa enunte/anunte, in cazul de fatza. Si Borcea ce rol are in corpul stirii? Sa intuim in cel mai rau caz, poate. By the way...Turcu unu' de-al lu' Borcea...Got it!

Trimite un comentariu

sus