Skip to main content

Revista presei media – 28 octombrie

 

Încărcarea televiziunilor cu publicitate a scăzut faţă de anul trecut, observă Adevărul. Televiziunile au obiceiul, mai ales în prime time, să depăşească timpii legali de publicitate. Bugetele s-au redus şi calupurile cu spoturi „respiră” mai uşor.

Cum se îngrămădesc reclamele la TV

Radioul Public a parafat un contract cu o companie specializată în telemarketing pentru a-i determina pe cei 60.000 de debitori persoane juridice din Bucureşti să onoreze taxa radio, scrie Financiarul. Miza acestui contract o reprezintă restanţele de 650.000 de euro din ultimii patru ani.

SRR angajează recuperatori

Revelionul lui Lazarov la TVR este tratat în mai multe ziare. Cancan, Cotidianul şi Jurnalul naţional citează Povestea Revelionului, publicată de paginademedia.

Subiectul Lazarov este dezvoltat şi de Gandul.
Cancan – Cu Revelionul 2009, TVR stinge datoria catre Lazarov

Gandul - Revelion de peste 200.000 de euro, la TVR

Cotidianul - Andreea Marin Bănică nu doreşte să prezinte Revelionul TVR

Jurnalul - Revelionul lui Lazarov, o datorie veche a TVR

Cotidianul trece în revistă tendinţele din lumea programelor de tip reality-show. Vedete în luptă cu dependenţa de alcool, rinichi pe post de premiu şi căsnicia consumată în mijlocul unei haite de lupi sunt ultimele trenduri din industria reality show-ului.
Lupi, rinichi şi puşcăriaşi. În căutarea şocului tv

Radio France Internationale intenţionează să oprească difuzarea programelor sale în şase limbi – germană, albaneză, poloneză, sarbo-croată, turcă si lao – şi să închidă majoritatea filialelor, cu excepţia celei din Romania, informează AFP, citat de Financiarul.
RFI opreşte difuzarea programelor în şase limbi

Revista pentru femei Eve, lansata anul trecut de divizia de reviste glossy a trustului Intact, îşi suspendă activitatea din luna noiembrie, după ce ediţia britanică a revistei a fost închisă, din considerente economice, de Haymarket UK, proprietarul francizei Eve, notează Business Standard.
Eve se închide

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus