Skip to main content

Derapaj: Marius Marinescu, campanie electorală cu pahare aruncate în direct

 

Moderatoarele emisiunii 6!Vine presa, de la B1 TV nu au reuşit să-l ţină în frâu pe invitatul emisiunii, candidatul PC Marius Marinescu. După o dispută verbală cu Anca Constantinescu (autoarea expresiei Ciocu’ Mic), senatorul poreclit Bideu i-a aruncat paharul cu apă în faţă contracandidatei.

Publicitate

Campania electorală în România

Două lucruri sunt surprinzătoare aici:

  1. Incapacitatea moderatoarelor (să nu-i spun altfel) de a potoli disputa verbală violentă.
  2. După momentul culminant, Marius Marinescu şi-a reluat liniştit discursul, de parcă nu s-ar fi întâmplat nimic.

Mai surprinzătoare este reacţia lui Radu Moraru, în emisiunea Naşul, care s-a folosit de momentul jenant pentru a-şi creşte audienţa. Deşi secvenţa nu face deloc cinste postului TV, după difuzarea filmuleţului, în emisiunea Alege Naşul, pe ecran curgea permanent un anunţ: la cererea telespectatorilor, vom redifuza o inregistrare şoc din timpul emisiunii 6!Vine presa.

Incidentul scoate în evidenţă două realităţi triste:

  1. Foamea după audienţă cu orice mjloace
  2. Calitatea slabă o moderatorilor de televiziune

Izbucnirea nervoasă aduce aminte de un episod deja antologic din Rusia, avându-l în prim plan pe extremistul Vladimir Jirinovski.

Jirinovski dezlănţuit

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Petrişor Petrişor
    Petrache,
    Este un titlu care arată exact ceea ce s-a întâmplat. Şi cred că nu e nevoie să dau mai multe detalii.

    Nu mă interesează cine a "căutat-o". Nici dacă merita sau nu. Important este ce sa-a întâmplat: show-ul a doi pseudopoliticieni.

    În ce sens aş fi putut manipula, după părerea ta?
  • Petrache L. Petrache L.
    Pentru Florin Ion:
    Un domn nu procedeaza asa cu o doamna. Corect. Dar unde ai vazut tu o doamna, in scena cu pricina? Faptura aia merita si-un scuipat. A cautat-o cu luminarea!
    Pentru Petrisor Obae:
    Tie nu ti-e jena de titlul de tip manipulare ordinara pe care l-ai dat? Sau ai vazut doar jumatate de scena?(aia care ti-a convenit)
  • bagatare si punct ro bagatare si punct ro
    nebuni politicienii astia, serios.
  • aris aris
    De toata jena!!! Cu astia defilam si in urmatorii 4 ani? Nu orgoliul e problema, domnule student, ci proasta crestere a acestor grobieni si declasati care se vor doar cu sacii in caruta, iar de Romanica nu le mai pasa!!! Sa mergem duminica la vot daca suntem iresponsabili!!!
  • ionutab ionutab
    domnul florin are foarte mare dreptate ca un gentelman nu ar fi trebuit sa faca ce a facut insa Domnule Marinescu nu e gentelman si ea nu este doamna in adevaratul sens al cuvantului, sunt amandoi politicieni, nimic mai simplu. In politica din romania se neglijeaza chestiile de genul acesta si sa fim sinceri nu sunt sigurii care s-ar fi comporat in acest mod barbar as putea spune.
    Nu, in nici un caz nu-i apreciez, dar macar domnul marinescu a fost pe fata nu ca doamna "ciocu mic" (expresie de mahala care in nici un caz nu trebuie folosita in parlament) care s-a prefacut ca da din greseala cu mana. Pana la urma si ea daca era o "lady" nu ar fi trebuit sa faca acest gest dar cand orgoliul e prea mare si nu stii sa-ti aperi punctul de vedere uiti unde esti cine esti sau ce ar trebuii sa reprezinti.

    ps. sunt student si e prima oara cand analizez oarecum un "scandal" politic, concluzia pe care am traso de mai demult este ca cine se baga in politica nu merita si cine ar merita sa ne reprezinte este prea destept ca sa se complice.
  • Adi Popescu Adi Popescu
    Un sfat pentru moderatori: Data viitoare puneți H2SO4 în pahare.
  • lupu catalin lupu catalin
    Este exemplul relevant a ceea ce a devenit societatea romaneasca dupa 1990...un haos in care nu-si au locul bunul simt, inteligenta, educatia, VALOAREA...muribunele posturi tv, in goana disperata dupa bani, au preluat metoda protv-ista si otv-ista, apeland la tot soiul de laturi, care mai de care mai abjecta...gunoaiele care inainte de 1990 primeau subiectul si ideile principale dupa care sa-si scrie "articolele", au ajuns azi MARI ZIARISTI...seniori...Cristoiu...Cristian CANCER Popescu...pe langa ei s-au aciuat o pleiada de oligofreni "jmecheri", in frunte cu aceasta nulitate tupeista ce-si zice Nasul...tipul e atat de prost si incult, ca nu face fata nici unei curve pensionate(pt cine-i curios, vedeti emisiunea cu Cicciolina), sau enerveaza de-a dreptul mari muzicieni(emisiunea cu Al Bano...)
  • yoda yoda
    stiu ca este de toata jena, dar asta este un reper al politicii romanesti. Imi place :lol:
  • ilinca dima ilinca dima
    vai, ce circ! si astia se duc sa ne reprezinte.. pfff!
    sigur ca AC e toapa, insa marinescu e de'a dreptu' respingator
  • florin ion florin ion
    puteti spune orice... este o femeie... iar un gentleman nu face ce a facut acest domn marinescu... dar uit... dl. marinescu nu este un gentlman... cum nici doamna nu se poate spune ca este chiar o lady...
    dar ramane impresia de prost gus... un domn nu face asa ceva.
  • PARSOR PARSOR
    FOARTE BINE !
    Nu stiu cati dintre noi s-ar fi aptinut sa nu o bata peste fata de bideu si ciocu mic; mai ales dupa ce hoteste rastoarna paharul de apa in poala omului.
    Parsiva dupa gestul pe care l-a facut, nici macar nu a recunoscut ca a gresit.
    Eu cred ca o bateam
    AVETI VOTUL MEU Domnule Marinescu
    Va respect si apreciez hotararea si curajul dumneavoastra !
    Pentru jugina "Doamna"-ciocu mic am o recomandare - la coada vacii
  • Pabloo Pabloo
    Atata timp cat in campania electorala se recurg la tot felul de strategii clar inumane, nu mai ai ce sa comentezi.
    Sigur ca acest candidat Marinescu nu trebuia sa reactioneze in acest fel. Este de condamnat modul in care a reactionat la provocarile cucoanei "Ciocu Mic" dar, sincer acum, trebuia sa i se intample. Atata timp cat ea a tipat in parlament "CIOCU MIC, acum noi suntem la putere", fara sa ia inseama importanta acestui lucru, clar, PAREREA MEA, a meritat acest tratament cu varf si indesat.
    Stimata asa zisa doamna, a fi la putere nu inseamna ca tu esti cel mai mare si cel mai tare in parlament si iti permiti sa le spui colegilor tai (chiar daca sunt de la alte partide politice), CIOCU MIC! Este inadmisibil sa uiti de ce ai ajuns la putere. Esti acolo pentru a apara drepturile romanului de rand, pentru a aduce tara intr-o stare mult mai buna decat este acum, nu in starea in care se afla. Asa ca, oameni buni, mergi Duminica la vot si votati schimbarea. VOTEAZA PENTRU TINE!

    P.S. Sper ca de data asta, dusul rece a trezit-o pe pseudo doamna PD-L.
  • George Hari Popescu George Hari Popescu
    Din ce văd eu acolo, aia îi aruncă apa în poală, părînd că dă de paharul ei din greşeală. După cum ştiam eu la grădiniţă, trebuia ca el să-i răspundă. Mă mir că ea nu a continuat şi eventual să intre şi negresa la măcel.

    Eu zic că vor intra în parlament, la fel cum vor intra şi bodyguard-ul ăla al lui Becali, cîntăreţii şi actorii de pe liste şi guşatul ăla de pe afişele din Dr. Taberei.

    Hai că nu merităm nimic bun, este?
  • alk alk
    Marinescu va ramine tot "senatorul Bideu". Iar Constantineasca tot "Ciocu'mic". Si-o merita amindoi ;) Dar lui Marinescu tot ii dadeam un dos de palma. Cind se astepta mai putin.

Trimite un comentariu

sus