Skip to main content

Prima TV a rupt colaborarea cu Teo

 

ACTUALIZARE: Prima TV anunţă într-un comunicat scurt despărţirea de Teo. S-a produs “în condiţii amiabile”. “ambele părţi au căzut de comun acord asupra încheierii colaborării”.

Publicitate

teo-trandafirPrima TV nu a mai prelungit contractul cu echipa care realiza emisiunea Teo Live. Ca urmare a deciziei, Teo Trandafir va pleca de la Prima TV, mai devreme decât prevedea contractul ei. Vedeta avea contract până la sfârşitul anului viitor, iar echipa un alt contract, separat, până la sfârşitul lui 2008.

Într-un interviu acordat site-ului paginademedia, Teo Trandafir vorbeşte despre motivele despărţirii de Prima, după mai puţin de un an de emisie şi despre ce va face în continuare.

Petrişor Obae: Ce s-a întâmplat?
Teo Trandafir: E simplu. Echipa care realiza Teo Live avea contract până la sfârşitul anului şi nu i s-a prelungit contractul. Eu aveam două posibilităţi. Aşa mi s-a spus, nu neapărat cu aceste cuvinte: rămâi şi prezinţi o altă emisiune sau îţi vezi de drum. Am ales să îmi văd de drum.

De ce?
Până la urmă, echipa m-a făcut pe mine cine sunt acum. Dacă nu sunt ei, care să facă tot, să sune invitaţii, să se ocupe de producţie, nu iese nimic. Cum ar fi fost să plece echipa, iar eu să rămân? Consider că este o chestiune de morală.

Şi ce vei face?
Mă las de televiziune. Consider că acum nu se mai poate face televiziune aşa cum înţeleg eu că ar trebui să se facă. Mi se pare urât, deşănţat. Am văzut bărbaţi îmbrăcaţi în mirese, pe fundul cărora scria mascul. Astfel de lucruri poate sunt bune la televizor, dar nu le poţi face fără să laşi din propria demnitate.

Şi cu ce o să te ocupi?
Acum chiar nu ştiu ce o să fac. Tragem din răsputeri să rămânem împreună. Habar nu am exact, dar putem să ne ocumpăm de multe: firmă de producţie, de evenimente, de PR, marketing, orice.

Televiziune nu?
Nu prea mai avem unde să facem televiziune cum ştim noi. Noi am învăţat să aducem invitaţi în studio, care să se simtă bine. Care să nu fie chemaţi pentru ceva, iar în platou să-şi dea seama că alta este tema de discuţie. Nu chem niciodată oameni în direct ca să îmi bat joc de ei.

În capul meu sunt mii de secrete, de la oameni importanţi, dar ce este off the record, eu păstrez off the record.

Nu crezi că ar trebui, poate, să vă schimbaţi şi voi modul de a face televiziune?
Nu este suficient. În momentul de faţă, mi se pare că sunt prea depăşită de evenimente.

Dar dacă o să te sune Sârbu?
Mi-am dorit atât de mult acest moment, încât nu mai cred că se va întâmpla. Sunt deja trei ani de atunci, am încetat să mai sper.

Până când rămâi pe TV?
Ultima emisiune va fi pe 28 noiembrie, deşi contractul echipei era până pe 31 decembrie 2008. După 28 noiembrie, intrăm în vacanţă.

De ce crezi că au decis întreruperea contractului?
Orice emisiune în direct, cu invitaţi, costă mai mult decât un serial de mâna a doua. Producţia unui program este însă foarte scumpă. Implică maşinişti, tehnicieni, grijă pentru invitaţi, deconturi şi multe altele. Pe de o parte, îi înţeleg şi pe cei de la Prima TV.

Ţi s-a reproşat că eşti o vedetă prea scumpă?
Nu. Dacă discuţia era la acest nivel, ajungeam la o înţelegere.

Spui că nu te regăseşti în piaţa TV. Ce emisiuni îţi plac, însă?
Îmi place Mircea Badea. Îmi mai plac Răzvan şi Dani. Am senzaţia că mă uit în oglindă şi văd ceea ce făceam dimineaţa acum mulţi ani, dar adaptat la piaţa de acum. În rest, nu prea am la ce să mă mai uit.

Ce nu îţi place?
Îmi place Dan Negru ca persoană, dar nu ceea ce face el. Nu îmi place Răi, da buni. Nici Confidenţial, de fapt genul acesta de talk-showuri nu îmi place.

Comunicatul de presă al postului Prima TV

Teo Trandafir se desparte de Prima TV
După două sezoane la Prima TV şi o campanie susţinută de Teo în vara acestui an, pentru ajutorarea copiilor talentaţi, emisiunea “Teo Live” se apropie de final. În urma negocierilor dintre conducerea postului Prima TV şi Teo Trandafir, privind continuarea emisiunii “Teo Live” anul viitor, ambele părţi au căzut de comun acord asupra încheierii colaborării.

Despărţirea lui Teo de Prima TV, post de televiziune care face parte din prestigiosul grup pan-european ProSiebenSat.1, s-a produs în condiţii amiabile, contrar speculaţiilor vehiculate în presă.

Deşi Teo Trandafir este o vedetă consacrată, îndrăgită de telespectatorii din România, emisiunea “Teo Live” nu a răspuns aşteptărilor publicului-ţintă al postului Prima TV.

Îi multumim lui Teo pentru tot ce a realizat la Prima TV şi îi urăm mult succes în tot ce va întreprinde.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Elvis Lesley Elvis Lesley
    cum sa afirmi ca Bahmu o bate pe Teo de-i sare camasa de pe ea... Daca piata actuala raspunde mai bine la glumele usurele si cu teme preponderent sexuale ale lui Bahmu, asta nu spune nimic despre calitatea personajelor. Bahmu e simpatica, dar muuuuuult limitata in comparatie cu Teo.
  • alia alia
    Dupa parerea mea nu te-a prins Prima asa cum nici pe Maruta nu-l priunde PRO TV.Nu mi-a placut formatul emisiunii,nu te-am regasit in el,ti-au fost impuse foarte multe lucruri si asta s-a vazut pentru ca nu ti-au mai dat voie sa fii tu.Mircea Badea spunea deunazi ca se gandeste serios sa renunte la emisiune asa ca Doamne-ajuta; cine stie?
  • cineva cineva
    Un vechi proverb spune: nu mor caii cand vor cainii.. Sunt de parere ca iti trebuie o perioada sa uiti(ca nu ai nimerit la postul care trebuie)si in care sa te gandesti ce vrei sa faci de aici inainte. Oricum,priveste asa: orice sut in f..d,e un pas inainte. Poate ca asa trebuia sa se intample.Poate ca iti va veni o idee geniala si vei reveni dupa un timp pe micile ecrane cu ceva ce va inebuni televiziunile si te vor solicita la maxim. Iti doresc din tot sufletul sa ti se intample asta .. Cineva care trece printr'o situatie asemanatoare.
  • Valentina Valentina
    P.S. Eu as avea o idee, ma rog, o sugestie!!!
  • Valentina Valentina
    Mi-as dori ca Teo sa citeasca aceste mesaje, deci si pe al meu. Teo, nu-mi place ceea ce citesc. Ok, s-a mai incheiat un episod, asta nu inseamna ca trebuie sa arunci mingea in terenul lui Sarbu. Nu te umili!!! Esti printre putinii oameni de tv care nu au dreptul sa o faca. Trebuie sa iei in calcul cateva aspecte: ca lumea nu se mai uita la televizor, nu mai asculta radio, si nu mai citeste nimic. Singurii telespectatori au ramas "favoritii de 65-80de ani", care au abandonat-o pana si ei pe Murareasca. In rest, lumea alearga, supravietuieste. E normal sa nu mai ai audienta. Asta nu inseamna ca lumea nu se uita la emisiunile tale si se uita la altele. E o nebunie sa crezi asta. Oriunde te-ai duce, orice format de emisiune ai adopta, asta e nuanta momentului pe care-l traversam si va fi la fel. Eu am incredere in tine si in intligenta ta, de a lua cea mai buna decizie PENTRU TINE! Iar in ceea ce priveste Prima TV, crede-ma pe cuvant: lumea nu se uita la Prima!!! In schimb, te urmaresc multi oameni in reluare pe trustul PRO, e adevarat... Dar nici macar asta nu trebuie sa te determine sa pleci capul. Gandeste-te la un format mai actual si vinde-l scump oricui. Vei vedea ca am dreptate!!! Te imbratisez cu mult drag! Valentina
  • jar jar
    Oricat ar fi romanu' intoxicat de balcanism si importuri occidentale de prost gust in media, pana la urma se va satura si de dezinhibatele sexy braileanca, senzual, ciumac & co, iar in viitor isi va regasi si Teo locul care i se cuvine in media.
  • ahndi ahndi
    gabi :)
    păi teo ”a făcut ceva ca” oprah(când a avut oprah o mare ”depresie” financiar-sentimentală și a fost nevoită să-și schimbe modul de a trăi/gândi, mai ții minte?):)
    doar că teo a făcut exact invers decât oprah, nu avea cum să se termine altfel.
    acum e doar larger than life. la propriu.
    dacă-i ies din cap și aburii cu echipa-familie cu care s-a măritat, ar avea sanse să se reinventeze.

    te pomenesti c-o să reia matinalul cu mbadea????ptiu, ptiu, ptiu:)
    intotdeauna e loc de mai rău...
  • Marele Han Marele Han
    mda, mircea badea, razvan si dani, nici nu e clar ca teo se viseaza inapoi la intact =))
  • Perfu Perfu
    Perioada lui Teo a cam apus sa-u dus vremurile cand facea rating de calitate dar asta este viata mai trebuie omu sa se mai si retraga :)
  • Razvan Razvan
    Asta se intampla cand vedetele se cred mai tari decat postul la care lucreaza.
    S-a intamplat cu o gramada atunci cand au plecat din locul unde au cunoscut consacrarea.
    Nu e singura care a patit asta, cam tuturor li s-a intamplat.
    Apropo de Rai, da Buni... Si Morar e in aceeasi situatie, a plecat de la Radio 21 si acum nu mai stiu cu ce sa socheze la Zu pentru ca nu mai au aceeasi audienta. Nici nu o vor mai atinge vreodata. Si asta s-a crezut mult mai mare decat radioul care a bagat in el milioane de euro ca sa-l promoveze.
  • George Hari Popescu George Hari Popescu
    "Sfaturi nunta" :-)), eu mă întreb altceva: ce-ţi veni, frate? Ai greşit site-ul? Sau nu-ţi place să faci referire la subiect, ca tot românu'?
  • artistu artistu
    Cred ca de aici incolo lui Teo (desi s-a invatat sa fiue pe sacun in fata camerei), ii va sta mult mai bine in spatele ei. sau poate se va reintoarce la o mai veche dragoste: RADIO... Cine stie poate redescopera placeri vechi de care a uitat! ;)
  • sfaturi nunta sfaturi nunta
    Badea aplauda pe oricine vine din trust, mai ales daca e comanda. E vorba de acel trust condus de Voiculescu turnatorul mafiot, care Voiculescu este alaturi de "baieti buni" ca Iliescu, Geoana si Nastase. Asta e Badea pe scurt!
  • Alina Alina
    Din partea tuturor celor care o apreciaza pe Teo, speram sa te intorci curand!
  • vlad florin vlad florin
    TEO,STIU SIGUR CA MAI AI MULTE DE SPUS IN MESERIA TA.LA CELELALTE POSTURI ERA MAI MULTA STRALUCIRE IN EMISIUNILE TALE,EU UNUL CRED CA NU TU ESTI DE VINA CI POSTUL PRIMA TV, CARE TI-A DAT O ORA DE EMISIE ADRESATA PENSIONARILOR,LAUZELOR SI CASNICELOR SI TI-AU INABUSIT ENERGIA TA FABULOASA CARE ALTADATA DEBORDA DIN TOATE ACTIUNILE TALE.HAI CA TRECI TU SI PESTE ASTA.SI VA FII IAR CUM A FOST SI CHIAR MAI MULT DECAT ATAT.VLAD

Trimite un comentariu

sus