Skip to main content

Revista presei media – 13 noiembrie

 

Academia Caţavencu a dispărut ieri de la chioşcurile de presă din Cluj şi din Timişoara, unde s-a cumpărat tot tirajul. Potrivit ediţiei online a ziarului Clujeanul, citată de Cotidianul, cumpărătorii - doi bărbaţi - ar fi fost interesaţi ca Lista candidaţilor pătaţi, publicată în Caţavencu, să nu fie citită de alegătorii din oraş. Unul dintre cei indicaţi ca posibili cumpărători este Dan Brudaşcu, candidat PRM.

Caţavencu a fost arestat la Cluj

Compania americană care deţine Pro TV - Central European Media Enterprises – este afectată din plin de criza financiară curentă, scrie Financiarul. Grupul media deţinut de Ronald S. Lauder, care operează în şapte ţări din Europa Centrală şi de Est, a pierdut la bursa new-yorkeză Nasdaq, de la începutul anului, 79,9% din valoarea acţiunilor sale.

CME a pierdut pe Nasdaq

În primele zece luni ale anului, numărul de reclame a scăzut cu 7,8% faţă de anul trecut, observă Adevărul. Prudenţă! Acesta e cuvântul de ordine în piaţa de publicitate autohtonă, în acest an. Nu s-au tăiat dramatic bugetele de promovare, ci s-au aplicat mici ajustări.
Publicitatea a intrat în recesiune

PDL s-a răzbunat pe panourile în care PSD i-a piratat sloganul electoral şi sigla, completându-le cu mesajul PSD: furăm tot!, notează Evenimentul zilei. Piratarea de către PSD a sloganului electoral al PDL - Ei cu ei, noi cu voi - a primit o replică din partea democrat-liberalilor.
Panourile lui Vanghelie, ştampilate cu „Furat“

Yahoo! intenţionează să-şi intensifice activitatea în România, una dintre cele mai puternice pieţe pentru companie, potrivit declaraţiilor lui Marvin Liao, director of Sales Development Yahoo! Emerging Markets, citat de Business Standard. Extinderea se va traduce prin produse şi servicii mai bine localizate.
Yahoo! România, mai importantă ca Polonia si Cehia

Tot în Business Standard, detalii despre noul post de radio din grup – Realitatea FM – într-un interviu cu Robert Turcescu.
Turcescu despre Realitatea FM

Clubul Român de Presă se întruneşte astăzi în adunarea generală pentru a-şi alege preşedintele şi pentru a desemna organismul de conducere, anunţă Financiarul.
CRP îşi alege preşedintele

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Yoda BLOG Yoda BLOG
    Lasati-ma sa ma indoiesc cu "Academia Catavencu"

Trimite un comentariu

sus