Skip to main content

Revista presei media – 6 noiembrie

 

Audienţa în prime-time a postului Acasă TV a crescut cu 72,7% , datorită telenovelei româneşti, scrie Adevarul. În octombrie, audienţele principalelor posturi TV au crescut, cu două excepţii: TVR 1 şi OTV.

Regina trage ratingul Acasă

TVR este obligată să pună în difuzare clipurile electorale PDL şi PNL, după ce anterior le refuzase, relateaza Evenimentul zilei. Consiliul Naţional al Audiovizualului a decis ieri ca materialele electorale ale PDL şi PNL să fie difuzate de TVR în spaţiile repartizate campaniei electorală.

TVR, obligată să difuzeze clipurile PDL şi PNL

Fotbal sau alegeri cu implicaţii globale?, se intreaba Gandul. Marţi seară, aceasta a fost bătălia care s-a dat pe micile ecrane româneşti. Naţiunea română s-a arătat mai interesată de fotbal decât de politica de peste Ocean, fiindcă meciul a adus Pro TV o audienţă consistentă.
Românii, mai interesaţi de fotbal decât de alegerile din America

Pe perioada campaniei electorale, TVR îşi va folosi toate cele patru canale pentru a difuza talk-show-uri şi ediţii speciale dedicate alegerilor din 30 noiembrie, mai noteaza Gandul.
TVR - campanie electorală la 4 capete

In contextul diminuarii evolutiei bugetelor de publicitate, dar si a acutizarii problemelor de distributie, o parte dintre publisherii importanti pregatesc noi titluri in ideea consolidarii portofoliului si a cresterii cotei de piata, scrie Business Standard.
Revistele se inghesuie pe piata si in criza

Preşedintele Traian Băsescu a decorat 16 redactori ai radioului public, printre care şi pe Ilie Dobre, cu Ordinul Naţional „Pentru Merit” în grad de Cavaler, semnaleaza tot Adevarul.
Comentatorul Ilie Dobre, Cavalerul „Gooooooool“

Marketingul digital, hosting-ul sau e-comerţul sunt printre principalele puncte de discuţie ale celei de-a doua ediţii a conferinţei RoNewMedia 2.0, anunta Cotidianul.Speakeri internaţionali, printre care şi un manager de la colosul american Yahoo!, şi mari nume ale businessului online românesc vor lua parte la eveniment.
Cinci zile până la RoNewMedia 2.0

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus