Skip to main content

Revista presei media – 7 noiembrie

 

TeoTeo Trandafir spune că nu se mai regăseşte în modul în care se realizează programele pe care le prezintă la Prima TV, scrie Adevărul. În cel mult o săptămână, moderatoarea emisiunii Teo Live şi postul care o difuzează decid dacă vor continua sau nu colaborarea.

Teo nu mai vrea la TV

Gigi Becali şi-i doreşte la televiziunea pe care o va lansa pe 1 martie 2009 pe Andrei Gheorghe şi Mircea Badea. Nicoleta Savin, directorul general al postului, dezvăluie în Cotidianul amănunte din culisele televiziunii lui Becali.

Andrei Gheorghe, prea scump pentru Becali TV

Candidaţii care vor participa la emisiunea Alege Naşul, de la postul B1TV, vor plăti 10.000 de euro plus TVA, a decis conducerea acestei televiziuni, potrivit unei note trimise către CNA, notează Gândul.
Naşul facturează cât Diaconescu

Acţiunile la bursă ale marilor grupuri de media şi de comunicare au scăzut cu până la 50% în ultimul an. Cea mai importantă scădere a fost resimţită de compania Dogan, tranzacţionată la bursa din Istanbul. Preţul unei acţiuni a grupului turc a scăzut în ultimul an cu aproximativ 80%, scrie Adevărul. Dogan detine in Romania postul Kanal D, in parteneriat cu Ringier.
Afacerile în publicitate se prăbuşesc

Românii acordă lecturii mai puţin timp decât televizorului, arată studiile, şi preferă bestseller-urile internaţionale, cărţile utilitare şi cele scrise de vedete, mai noteaza Adevarul.
Cărţile au pierdut lupta cu televizorul

Datele de trafic zilnice si saptamanale ale site-urilor inscrise in SATI vor deveni publice in aproximativ o luna, ca urmare a deciziei Departamentului Internet al BRAT, anunta Business Standard. Miscarea este menita sa consolideze pozitia SATI ca etalon oficial de masurare a performantelor site-urilor.
SATI va afisa datele zilnice de trafic

Rupert Murdoch estimeaza o scadere de peste 10% a veniturilor operationale inregistrate de News Corp pentru acest an fiscal, potrivit Financial Times, citat de Business Standard. Cauzele, dupa Murdoch: scaderea cursului dolarului, situatia delicata a statiilor TV locale din SUA si scaderile inregistrate de publicatiile din Marea Britanie si Australia.
Murdoch atins de criza

FOTO: Adevarul

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus