Skip to main content

Revista presei media – 10 noiembrie

 

robert-turcescu2Ziarele cresc preţul de copertă, pe fondul reducerii bugetelor de publicitate şi a unor previziuni în scădere ale pieţei media pentru 2009, scrie Financiarul. Aproape simultan, Gazeta sporturilor şi ProSport au trecut de la un leu la 1,1 lei. Evenimentul Zilei a crescut de la un leu la 1,2 lei.

Ziarele din România se vând mai scump

Nu îi iau locul lui Turcescu, fac o emisiune de actualitate, declară în Adevărul Adrian Ardelean, noul prezentator al emisiunii România în Direct de la Europa FM. Adrian Ardelean trebuie să continue un brand construit în opt ani de Robert Turcescu.

România în direct cu Adrian Ardelean

Duel în eter. Realitatea FM şi Europa FM îşi revendică un format consacrat de televiziune, scrie Evenimentul zilei despre emisiunile prezentate de Robert Turcescu (Realitatea FM) şi Adrian Ardelean (Europa FM).
„«România în direct» e marca Turcescu“

Despre Mihai Morar, în Adevărul: este de părere că radioul va bate televiziunea, iar cartea, pe amândouă. De aceea vrea să se apuce de scris. Îşi începe ziua foarte devreme la Radio ZU, o încheie cu talk-show-ul pe care îl găzduieşte la Antena 2 şi visează la zilele liniştite în care o să aibă timp să scrie.
Mihai Morar îşi doreşte un public TV mai tânăr

Oprah Winfrey, Regina talk show-ului de zi, după cum i se spune prezentatoarei, ar putea renunţa la emisiunea ei peste trei ani, scrie Cotidianul. Partenerul de business al lui Oprah, David Zaslav, CEO Discovery, a declarat că aceasta va renunţa la emisiune în 2011, dar purtătorul de cuvânt al prezentatoarei insistă că nu s-a stabilit încă nimic.
Oprah ar putea să renunţe la show-ul ei din 2011

Datele de trafic raportate de SATI arată creşteri în luna octombrie pentru toate site-urile înregistrate, notează Business Standard. Printre cele mai spectaculoase mutări este intrarea în topul primelor zece site-uri a computergames.ro.
Creşteri pentru toate site-urile în luna octombrie

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus