Skip to main content

Revista presei media – 4 noiembrie

 

TVR a refuzat să difuzeze două clipuri electorale ale democrat-liberalilor pe motiv că guvernarea PNL-PSD nu există. Liderii PDL au intrat ieri în conflict deschis cu TVR după ce postul public de televiziune le-a returnat două clipuri electorale, refuzând să le difuzeze, scrie Evenimentul Zilei.

TVR explică PDL cine e la guvernare

Trăsniţi din NATO şi Scene de căznicie sunt cele mai urmărite seriale de comedie, analizează Adevărul. În zilele lucrătoare, ora 22 este disputată de sitcom-urile româneşti şi talk-show-uri. Ca niciodată, concurenţa între seriale este foarte mare.

Umor de două puncte de rating

Eroul serialului Dexter, un criminal în serie, a împărţit telespectatorii americani în două tabere: cei care-l detestă şi cei care au devenit dependenţi, notează Cotidianul. Serialul TV ajuns deja la cel de-al treilea sezon în Statele Unite,
Noul criminal în serie preferat al Americii

Deşi în ultimii ani se preconiza o scădere a audienţei înregistrate de print, la cel mai recent val de audienţe, aproape toate publicaţiile au înregistrat creşteri, observă Business Standard. Pentru perioada următoare, în contextul crizei financiare, specialiştii estimează o evoluţie pozitivă.
Audienţele vor continua să crească pentru presa scrisă

Agenţia Mediaedge:cia, unul dintre principalii jucători de pe piaţa agenţiilor de media, va gestiona contul companiei Altex. Mediaedge:cia a fost selectată în urma unei licitaţii şi va funcţiona ca agenţie media full-services pentru contul Altex.
Mediaedge:cia a câştigat contul Altex

Principalele companii care activează pe piaţa producţiei de materiale promoţionale au avut venituri de peste 30 de milioane de euro, calculează Financiarul. Anul acesta, marcat de alegerile locale şi de cele parlamentare, ar putea aduce un plus pentru companiile de profil de 10%-15%.
Pixul şi bricheta, un must have la alegeri

România va avea pentru prima dată un membru în juriul uneia dintre cele mai importante competiţii dedicate PR-ului din Europa, European Sabre Awards - ediţia din 2009, mai scrie Financiarul. Gabriela Lungu, Managing Partner al agenţiei The Practice, a fost va face parte din juriu ca urmare a rezultatelor pe care agenţia de PR le-a obţinut la ediţia din acest an a festivalului
Gabriela Lungu, membru al juriului European Sabre 2009

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • YODA BLOG YODA BLOG
    pai au dreptate cei de la TVR, mi se par cam tupeisi portocalii astia

Trimite un comentariu

sus