Skip to main content

Antena 3 lansează site-ul de promoţii totulredus.ro

 

totulredusOfertele cu reduceri ale magazinelor clasice au fost reunite într-un proiect online al Antenei 3: site-ul totulredus.ro. Pagina de internet conţine informaţii despre produsele la care se aplică reduceri de preţ de la majoritatea retailerilor de pe piaţă.

Publicitate

Rareş Anita, director de proiect, explică modelul de business din spatele site-ului de promoţii:

Vom avea trei tipuri de venituri:

  1. Venituri de la marii retaileri, care plătesc pentru ca promoţiile să apară pe site
  2. Venituri tradiţionale generate de trafic (bannere)
  3. Avem în plan o colaborare pe TV, urmînd să dezvoltăm o rubrică de promoţii, generatoare de publicitate.

 Produsele sunt structurate pe site pe 11 categorii.

Fiecare ofertă este însoţită de informaţii detaliate despre magazinele de unde se pot achiziţiona aceste produse, cu detalii de contact şi program de funcţionare, despre perioada în care este valabilă promoţia sau despre condiţiile în care se acordă reducerea de preţ, a explicat Anita.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mandinga flutur mandinga flutur
    Buna seara!
    Eram in cautarea unui Procesor Intel Core Nehalem si am accesat si www.totulredus.ro. Am vrut sa ma inregistrez si a trecur aproape 1 ora si inca nu am primit o confirmare a logarii mele.
    Nu vreau sa fiu rautacios cind va zic ca oferta este cam "subtire" in domeniul IT. Daaar, va dau circumstante "atenuiante" fiind si voi la inceput de drum. Va urez succes!
  • Laur Laur
    Slabut, am cautat haine, 0 rezultate, parfum, la fel. In schimb tone de electrocasnice luate de pe site-uri gen Domo desi se lauda ca e pentru magazine offline.
    Cred ca ii va merge la fel de "bine" ca si celorlalte site-uri de gen. Parca mai e unul, aireduceri.ro? Diferenta ar fi ca au ditamai antena in spate.

Trimite un comentariu

sus