Skip to main content

Dialogul reporter-Adi Despot, parodiat într-o reclamă

 

Interviul luat lui Adi Despot de un reporter total neinspirat a fost parodiat şi transformat într-o reclamă. Casa de licitaţii Artmark a lansat un spot viral care parodiază dialogul antologic care l-a scos din minţi pe Adi Despot.

Publicitate

Spotul Artmark

Potrivit directorului de marketing al casei de licitaţii, Dragoş Farmazon, spotul a fost realizat de compania MetroMind, specializată în marketing online. Parodia a fost filmată chiar la sediul companiei.

Adrian Soare, director general MetroMind, spune pentru paginademedia.ro povestea spotului:

"Este un spot care să aducă notorietate Artmark, galerie lansată săptămâna trecută. Am aflat joia trecută că Artmarkt doreşte o campanie online. Cum ei aveau programată deja o licitaţie în numai o săptămână, le-am sugerat un spot viral. Secvenţa cu Despot era la modă şi aşa am ajuns la această execuţie."

Momentul lansării campaniei virale nu este întâmplător. Mâine, galeria scoate la licitaţie 111 tablouri ale pictorilor români, printre care Nicolae Grigorescu, Corneliu Baba, Victor Brauner, Alexandru Ciucurencu, Nicolae Dărăscu, Marcel Iancu, Theodor Pallady şi Gheorghe Petraşcu.

MetroMind este specializată pe marketing online şi are printre clienţi companiile Vinexpert, Oltchim şi magazinuldecase.

Iată şi varianta originală

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • alk alk
    Mai fain e originalul. Spontan atit in prostia fetei cit si in raspunsul lui Despot...
  • George Hari Popescu George Hari Popescu
    Se poate şi cu subtitare la ce zice megastarul? Nu am înţeles mare lucru, pentru că sunetul a fost captat cu microfonul de la cameră, nu cu cel pe care-l ţine fata aia, de formă.

    Mi-a plăcut, să mai bagi din astea cu "p" şi cu "m", creşte rating-ul!
  • Yoda Yoda
    Tot respectul pentru Adi, dar este cam nereusita. Putea s-o mai adapteze

Trimite un comentariu

sus