Skip to main content

Pe scurt: GQ pe tarabe, Splendid Media pe patinoar şi o şcoală de creaţie

 
  • cover-gqLiberis Publications a lansat lunarul premium pentru bărbaţi GQ, care este, de ieri, pe tarabe. Primul număr al ediţiei româneşti a publicaţiei îl are pe copertă pe Cristi Chivu. Redactor-şef al revistei este Dragoş Plăcintă. Liberis Publications mai are în portofoliu titlurile Glamour şi Prevention. Primul număr GQ a fot tipărit în 25.000 de exemplare, are 236 de pagini şi costă 9 lei. Preţul la rate-card al unei pagini de publicitate este de 4.700 de euro.

Publicitate
  • Regia de publicitate Splendid Media administrează, din această lună, spaţiile publicitare ale patinoarului The Champs, din Liberty Center Mall. Dintre suporturile oferite pentru promovare: ecrane cu plasmă, panouri indoor, evenimente şi publicitate neconvenţională. Splendid Media vinde spaţiul publicitar al TVR, Etno TV, Taraf TV, dar şi al unor publicaţii şi reţele indoor.

  • Şcoala de creaţie ADC*RO, un proiect Art Directors Club Romania (ADC*RO) în parteneriat cu Uniunea Agenţiilor de Publicitate din România (UAPR), demarează cea de-a doua ediţie. Şcoala este dedicată tinerilor interesaţi de domeniul publicităţii. 45 de locuri vor fi disponibile. Înscrierile pentru concursul de admitere se vor face online, pe site-ul şcolii, începand cu 12 ianuarie 2009. Pe site-ul www.scoalaadc.ro sunt şi testele de creativitate, pe care trebuie să le rezolve în timp de 3 săptămâni.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus