Skip to main content

Revista presei media – 10 decembrie

 

Publimedia, compania de publishing a grupului Media Pro, care a anunţat că din 2009 două dintre publicaţiile sale vor trece exclusiv pe online, pregăteşte măsuri de eficientizare şi la cotidianul Gândul, a declarat pentru HotNews.ro Cosmina Noaghea, director publishing Publimedia. Surse din redacţie afirmă că se pregătesc şi concedieri. În cazul Pro TV, va fi acordată o atenţie mare investiţiilor în producţiile autohtone.

Publimedia pregăteşte măsuri de eficientizare la Gândul

Audienţa postului Kanal D a crescut în luna noiembrie cu 38% datorită difuzării serialului 1001 de nopţi şi a altor producţii de acest gen din Turcia, analizează Adevărul. Naţional TV a depăşit audienţa OTV. În luna de campanie electorală, Realitatea TV a ajuns a patra televiziune în urban. TVR 1 a căzut în coada topului de audienţă.

Telenovelele turceşti îi vrăjesc pe români

România se află pe ultimul loc în Europa Centrală şi de Est în ceea ce priveşte bugetul alocat marketingului direct, potrivit unui studiu al agenţiei de servicii de marketing direct Linea Directa Communications, citat de Business Standard. Specialiştii de pe piaţa locală estimează însă că bugetele de marketing direct se vor dubla, ca pondere în totalul bugetelor de marketing.
România, pe ultimul loc la marketing direct

Los Angeles Times, Chicago Tribune, Baltimore Sun şi Hartford Courant, unele dintre cele mai prestigioase titluri din presa americană îşi văd existenţa ameninţată, prin intrarea în faliment a grupului Tribune, mai scrie Business Standard.
America, în pericol să îşi piardă principalele ziare

Jay Leno va avea un show nou-nouţ în prime time, care va înlocui serialele costisitoare pe care postul nu şi le mai permite, scrie Cotidianul. În iunie 2009, el va preda ştafeta emisiunii Tonight Show lui Conan O’Brien, dar va continua colaborarea cu NBC într-un alt show.
NBC combate criza cu Jay Leno

Prima TV va avea un revelion Monden, scrie Adevărul. Mihai Bendeac, Mirela Zeţa, Andreea Gramoşteanu şi Angel Popescu fac un rezumat cât se poate de monden al tuturor întâmplărilor mai mult sau mai puţin haioase din 2008.
„Mondenii”, Revelion la Prima TV

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus