Skip to main content

Revista presei media – 5 decembrie

 

Publimedia International, divizia de publishing a MediaPro, va renunţa din ianuarie la ediţiile tipărite ale revistei Descoperă şi săptămânalului local Bănăţeanul, scrie Business Standard. Totodată, lunarul de business Target va fi relansat ca supliment al Ziarului Financiar.

Publimedia mută online Descopera si Banateanul

Ţăranii transilvăneni, imagine a populaţiilor indigene sărace, într-o campanie Burger King, scrie HotNews, citând Mediafax. Imaginea ţăranilor transilvăneni este folosită, alături de cea a locuitorilor Thailandei si Groenlandei, pentru a defini populaţiile indigene sărace, într-o campanie Burger King care se vrea a fi "cel mai autentic test culinar" şi care a generat deja o serie de critici. Subiectul este tratat şi de Cotidianul.

HotNews: Ţăranii transilvăneni, imagine a populaţiilor indigene sărace
Cotidianul: Ţăranii “virgini” din Transilvania, cobai în reclamele Burger King

Reclama Burger King

Audienţa medie a meciurilor din turul campionatului intern a scăzut cu 33% la nivel naţional şi cu 19% în urban faţă de anul 2007, analizează Adevărul. Antena 1 a fost locomotiva audienţelor. În schimb, GSP TV, datorită acoperirii deficitare, a frânat creşterea ratingurilor.
„Liga lu’ Mitică“ a pierdut audienţă şi publicitate

CNA a acordat licenţă postului Lolipop TV, care va fi lansat de Dogan Media cu o ivestiţie de 820.000 de euro, notează Cotidianul. Dogan deţine şi postul Kanal D, în parteneriat cu Ringier. Noul target al turcilor de la Dogan, prin postul Lolipop, sunt copiii cu vârste cuprinse între 3 şi 13 ani.
Kanal D va avea un frate mai mic

Canalul N24 deţinut de fraţii Micula va fi complet reformatat şi va merge pe producţii înregistrate, scriu Evenimentul zilei şi Jurnalul naţional, citând paginademedia.ro. Subiectul este tratat şi de Cotidianul şi Business Standard.
Jurnalul naţional: Concedieri la N24
EVZ: N24 îşi concediază ziariştii

Profil de publicitar în Adevărul. La doi ani după ce a părăsit conducerea agenţiei de publicitate Lowe & Partners, Daniel Gavrilă merge pe propriul drum şi este mulţumit de proiectele pe care le-a realizat. Este asociat în compania Glue cu Sorin Axinte, fost director de marketing la Realitatea Caţavencu.
Iubeşte publicitatea, dar detestă sistemul

Rudolf Giuliani va veni la Gala Zece pentru România, organizată de Realitatea TV, scrie Gândul. Informaţia privind venirea lui Giuliani a apărut în premieră pe paginademedia.ro, în urmă cu două săptămâni.
Rudolph Giuliani, invitat special la Gala Zece pentru România

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus