Skip to main content

Mircea Badea creşte traficul site-urilor pe care le pomeneşte

 

O menţiune în emisiunea În gura presei, a lui Mircea Badea, a ridicat exponenţial numărul de vizitatori ai serviciului de monitorizare trafic.ro. Când Badea a vorbit pe post despre trafic.ro, pe site-ul de monitorizare au intrat de cinci ori mai mulţi vizitatori decât în mod obişnuit. O arată o analiză realizată de trafic.ro.

Publicitate

traficro

[click pentru a mări]

Pe 8 ianuarie 2009, în cadrul emisiunii În gura presei, (Antena 3, ora 23:10), Mircea Badea a făcut câteva scurte consideraţii despre serviciul de monitorizare trafic.ro şi poziţia ocupată de blogul sau în clasament. Pe 9 ianuarie, la ora 10:00, emisiunea a fost reluată pe Antena 1.

Efectul? Mircea-Badea.ro a devenit cel mai bun referrer web pentru trafic.ro. Site-ul serviciului de monitorizare trafic.ro avea să inregistreze un nou record de vizitatori a doua zi, când emisiunea a fost reluată pe Antena 1: 47.594 vizitatori în data de 9 ianuarie 2009.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Sanddyman Sanddyman
    Aș trebui să verifice cu tine aici . Ceea ce nu este un lucru pe care eu de multe ori fac ! Primesc placere de la citirea unui submit care poate face oameni cred . De asemenea , mulțumesc pentru mi-a permis să comenteze !
  • Catalin Catalin
    Pai asa se intampla cand se mediatizeaza un site pentru ca oamenii cred ca tot ce zice Mircea Badea e si ceva bun ..de obicei e ceva bun dar nu tot timpul
  • ILEANA ILEANA
    MAI MIRCEA TU ESTI BAIAT DESTEPT SI ATIT CACI BUNELE MANIERE ITI LIPSESC CU DESAVIRSIRE MAI TU AI FACUT UN SCOP DIN VIATA TA SA VB ZILNIC DE REALITATEA TV F URIT REALITATEA TV NU SE IA DE TINE NICIODATA NU MAi zic ca ma oripilez cum ii faci prosti boi esti jalnic tinere nu o sa ajungi departe iti spun eu intreab o si pe teo ca tot asa de desteapta este ca tine vai de voi dan diaconescu e un exemlu de profesionalism de omenie caci inainte de toate trebuie sa fii om pacat de voi o sa ajungeti niste nimeni uin ritmul asta nu zic ca nu gidesti sanatos dar educatia cum ramine cu cei 7 ani de acasa ai pute invata si de la oreste caare este de un bun simt nu degeaba este prieten cu DAN DIACONESCU
  • alin alin
    MIRCEA BADEA model pentru tineri? De care model?
  • Mihaela D. Mihaela D.
    Buna!
    Incep prin a spune ca ori de cate ori imi permite programul vizionez emisiunea "In gura presei" (in reluare) si sunt convinsa ca Mircea este unul dintre cei mai putini falsi oameni din Romania!A spune lucrurilor pe nume in Romania este ceva rar intalnit!
    Mircea iti doresc multa bafta!

    Cu respect ptr Mircea si telespectatorii emisiunii,

    Mihaela (Satu Mare)
  • Tiberiu Tiberiu
    Petrisor e un profesionist. Catalin, Sever si adspediaRO, cititi si voi cu mai multa atentie, a facut clar referire la trafic.ro, ce sariti pe om asa? Si luati si voi articolele omului de-a lungul timpului sa-i vedeti valoarea.
    Oricum, un comunicat de presa ramane un comunicat. Toti din presa fac la fel: il preiau 95-99% cuvant cu cuvant.
  • Dragos Dragos
    Aseara, anumite frustrari strict personale ale lui Mircea Badea au rabufnit de undeva din tineretile domniei sale.
    Pe post, in direct, din cuprinsul emisiunii sale TV care, sa recunoastem, are audienta in acest moment, el i-a anuntat pe toti ca blogul domniei sale - www.mircea-badea.ro (nu-mi este teama sa-i furnizez adresa) si nici nu sunt discret ca domnia sa, in a carui opinie si nivel de cunostinte intra numai trei bloguri in lume, al lui Ciutacu, al lui Tolontan si, fireste, al domniei sale, este cel mai tare blog din Romania.
    Gestul este urat si arata caracterul mediocru al domnului Badea.
    A te lauda cu o audienta la o creatie personala, dupa ce te-ai folosit de audienta data de un post TV, este de prost gust. Asta imi arata, personal, ca domnul Badea are azi putere, dar nu este nascut sa si-o suporte.
    Rauwoitorul este un blog mic, minuscul chiar.
    Puteam plati reclama la radio sau la ziar pentru a-i face audienta dar nu asta era scopul. Nu fumez, si tastatul de materiale cuprinzand ganduri sau intamplari personale, imi face bine, cumva ma elibereaza. Daca in acest spatiu public am si cativa cititori care ma intovarasesc, cu atat mai bine.
    Dar, sa apari pe post, sa le sugerezi celor care, mai ales prin emisiunea de radio, ii cer sfatul lui Mircea despre ce film sa vada sau, si mai trist, daca ii povatuieste sa-l vada, de parca ei nu ar avea discernamant sau gust si nu par a-si respecta prea mult propria persoana, sa-ti viziteze blogul cel tare din parcarea world wide web, este cu la fel de mult prost gust ca si dorinta junioarei Basescu de a a vea o masina mare ca sa-si completeze imagina de mini-mare lider. Cu la fel de mult prost gust precum posesorul de Masseratti cu garsoniera in Teiul Doamnei.
    As fi fost curios cata audienta ar fi avut blogul lui Mircea Badea, fara ca el sa faca vreodata o chemare catre "supusi".
    Pe de alta parte ce sa ma gandesc ca va fi? O constanta trimestriala la "In gura presei" in care se va face apel la multime ca sa mai viziteze blogul? Sa insemnea asta ca fara apel nu prea au ce citi acolo si, deci, nu au motiv sa faca trafic zilnic?
    M-am uitat si eu la statistica TRAFIC.RO in primele 20 de zile dupa ce a anuntat ca si-a facut blog. Si nu misca defel. Eram curios sa vad daca impactul deosebit la public va fi canalizat prin forta dovedita si catre blog. Si n-a fost sa fie. Traficul a inceput sa se miste dupa prima, a doua si acum a treia strigare. Asta nu este audienta. Audienta este atunci cand produsul propus sub orice forma la public este cautat prin liber arbitru periodic macar vreun an. Asa cum se intampla cu emisiunea sa TV.
    Da, Mircea, i-ai zdrobit pe blogarasi, dar pe baietii care te-au facut cu Gherla inca nu i-ai miscat din loc. Chiar te multumeste acest palid succes?
    Personal, ii prefer pe cei 4-5 cititori constanti ai "Rauwoitorului" in dauna "maselor" care au cotropit TRAFIC.RO.
  • sugarfree sugarfree
    Inteligent si dezinhibat, prea inteligent si dezinhibat pentru binele lui... In plus, e mult peste medie ceea ce il face de-a dreptul inaccesibil pt f multi, cu tot limbajul de strada pe care il foloseste. De ex., exprima uneori pareri care majoritatii poate nici prin minte nu i-ar trece, afirma lucruri despre care iti vine sa spui "de data asta chiar exagereaza", pt ca saptamâni si uneori luni mai târziu evolutia lucrurilor sa-i dea dreptate lui. E patrunzator si impertinent... oglinda strazii. La noi in casa e considerat o scânteie de care ne bucuram.
  • mcgogoo mcgogoo
    slogan pentru fanii lu' mb: "mircea te iubim ca ca tine vrem sa fim"
    of, of... mai mai...
  • qweqw qweqw
    Mircea suntem alaturi de tine
  • George Hari Popescu George Hari Popescu
    Da, e lucrat de firma unde are găzduit site-ul, pentru că şi aia era inaccesibilă.
  • elena elena
    mircea e cel mai tare. din cauza ca sint atit de multe postari azi 13 nu mai poti intra pe blog sau e lucrat de adversari cum zicea odata
  • Urban Art Urban Art
    Daca tot zic unii ca e cel mai tare Badea.... De ce nu-i mai merge nici lui situ? ??( marti 13 ora 09.48 AM - situl este nefunctional) - o fi din cauza ca e marti 13????
  • ela ela
    Trebuie sa se gaseasca o solutie pt reluarea emisiunii de la 7.00, pt ca la 10 ma solicita din plin baietelul meu. Daca se intampla sa nu pot vedea emisiunea,imi scade randamentul.Vorbeam cu sotul despre miting si ar fi cam singurul la care sincer as participa, bineinteles cu fiul meu (in varsta de numai 2 ani),venind tocmai din Olt.esti printre putinii pentru care demnitatea conteaza,de aceea:"palaria jos"!
  • mcgogoo mcgogoo
    un show man. face totul pt show/audienta iar lumea chiar pune botul.
    pe dracu rebel MB.
    un cocalar mai stilat si un pic mai citit decat ceilalti dar care stie ce are de facut: joaca rolul lui gica contra.

Trimite un comentariu

sus