Skip to main content

Mircea Badea creşte traficul site-urilor pe care le pomeneşte

 

O menţiune în emisiunea În gura presei, a lui Mircea Badea, a ridicat exponenţial numărul de vizitatori ai serviciului de monitorizare trafic.ro. Când Badea a vorbit pe post despre trafic.ro, pe site-ul de monitorizare au intrat de cinci ori mai mulţi vizitatori decât în mod obişnuit. O arată o analiză realizată de trafic.ro.

Publicitate

traficro

[click pentru a mări]

Pe 8 ianuarie 2009, în cadrul emisiunii În gura presei, (Antena 3, ora 23:10), Mircea Badea a făcut câteva scurte consideraţii despre serviciul de monitorizare trafic.ro şi poziţia ocupată de blogul sau în clasament. Pe 9 ianuarie, la ora 10:00, emisiunea a fost reluată pe Antena 1.

Efectul? Mircea-Badea.ro a devenit cel mai bun referrer web pentru trafic.ro. Site-ul serviciului de monitorizare trafic.ro avea să inregistreze un nou record de vizitatori a doua zi, când emisiunea a fost reluată pe Antena 1: 47.594 vizitatori în data de 9 ianuarie 2009.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • k@RiM k@RiM
    imi pare rau ca nu te-am cunoscut personal dar vreau sa mergem intr-o impreuna la sala!
    sa-ti arat ca si eu pot fi aproape la conditia ta fizica invidiata de multi!Cat despre site sunt sigur ca le va inchide gura multor "blogarasi"(in principal huidu)!
    ;)
  • raluca raluca
    ma bucur cand aud ca mircea badea reprezinta un model pentru cat mai multi tineri din Romanica:D:D poporul roman mai are o speranta, iar aceea se concretizeaza oarecum in Mircea Badea. ms!
  • scorpio scorpio
    am observat de ceva timp cateva lucruri:
    1) cei care iti spun "mirciulica" te antipatizeaza iar asta e bine ca ti-ai lua-o in cap si ai deveni un...un....basescu (ai vrea ca toata lumea sa faca precum faci u)
    2)te-ai luat de grasunul ala de huidu i-a crescut pozitia in clasamentul blogurilor , iar in ritmul asta o sa ajunga pe locul 2 ceea ce nu cred ca am vrea.
    3) toate variantele de pana acum
  • CatalinEnache CatalinEnache
    pai dacae cel mai tare :D
  • adi adi
    daca asa se face uite ma duc acu pe blogu lu badea sa-l rog sa ma pomeneasCA CA la biserica si pe mine:D!
  • Petrişor Petrişor
    Cătălin: am menţionat că sursa este o analiză trafic.ro.
  • Ema Ema
    Am primit si eu mail-ul:"Televiziunea si efectele online".Direct de la :http://www.trafic.ro/arhiva-newsletter/
  • www.axisCAD.ro www.axisCAD.ro
    Mirciulica a stiut sa se apropie de telespectatori spargand tipare. El, pe langa faptul ca este frustrat, mai foloseste violenta si pentru ca atrage mase. E o tehnica de manipulare. Ca sa va demonstrez ca foloseste manipularea, incercati sa observati cum in fiecare emisiune vorbeste cu cei din studiou sau se plange ca ii cade microfonul din ureche. Prin asta, Mirciulica incearca sa ne demonsreze cat de rebel si de nesatisfacut este. Asa se apropie de omul de rand. Asa atrage masele.
  • Radu Radu
    Keep doing what are you doing!
  • adspediaRO adspediaRO
    Si asta zici tu ca e articolul tau? :))) Mama, copiat cuvant cu cuvant din newsletter-ul de azi trafic.ro ... rusinica rusinica.
  • Cezar Cezar
    Foarte tare Mircea. Gata cu smecheria. :)))
  • Sever Sever
    Da, am sesizat si eu.
  • Cătălin Cătălin
    Domnule Petrişor,

    Nu aţi făcut altceva decât să rezumaţi newsletterul primit de la echipa trafic.ro pe exact acelaşi subiect.
    Măcar mentionati sursa informaţiilor dumneavoastră. Păi se poate? Plagiem?
  • Bogdan Bogdan
    chiar esti!!! Ce pot sa zic...cel mai tare!
  • Mircea-Mihai Mircea-Mihai
    Mda, creste traficul site-urilor pe care le pomeneşte deoarece cu timpul, Mircea, a stiut sa se afirme si sa impuna respect.Chiar daca am doar 18 ani, pot zice ca e modelul meu in viata, pentru ca e lipsit de inhibitii si spune lucrurilor pe fata.MIRCEA TINE-O TOT ASA !! Respect :)

Trimite un comentariu

sus