Skip to main content

Revista presei media – 23 ianuarie

 

Subiectul zilei este studiul CNA legat de gradul de violenţă pe posturile TV. Presa abordează diferit rezultatele cercetării:

Publicitate

Adevărul - Posturile Pro TV şi Prima TV sunt pe primele locuri în raportul CNA. Studiul demonstrează că programele TV promovează „cultura violenţei”. Pro TV este lider în distribuţia actelor de violenţă, dar şi în topul duratei totale. Kanal D se află pe primul loc în ceea ce priveşte violenţa verbală, prezentă mai ales în talkshow-urile şi producţiile proprii.
Posturile de televiziune se întrec în violenţe

Cotidianul - Prima TV are cele mai violente ştiri, iar TVR e lider la reclame şi promouri conflictuale. Acasă TV are cele mai dese manifestări violente: la fiecare oră, 23 de astfel de izbucniri se petrec pe postul de telenovele.
Televiziunea gospodinelor, cea mai violentă din România

HotNews - Posturile de desene animate difuzează mai multă violenţă decât restul canalelor de televiziune. În general, violenţa verbală este cel mai des întâlnită, urmată de cea fizică.
Studiu CNA: Desenele animate sunt cele mai violente emisiuni TV

Jurnalul Naţional - Gradul de violenţă la televizor a înregistrat în 2008 un trend descendent faţă de 2004. Cu toate acestea, programele dure continuă să ocupe un loc însemnat în grila posturilor TV.
Violenţa la televizor

Alte articole:

Parlamentarii sunt pesimişti în privinţa schimbării procedurii de alegere a preşedintelui televiziunii publice, scrie Adevărul. Nimeni din clasa politică nu ştie cum ar putea să arate o televiziune publică ferită de trocurile politice. Opiniile nu conduc la un proiect concret şi viabil de reorganizare.
Televiziunea Română, în ghearele politicii

S-au întors deja la matinalul de la Kiss KM şi pregătesc reluarea ,,Cronicii’’ din 17 februarie. Şerban Huidu şi Mişu Găinuşă vorbesc în Cotidianul despre criză, anunţă o emisiune în direct şi explică în ce condiţii ar putea să se împace cu Mircea Badea sau cu Oana Zăvoranu.
Şerban Huidu: „E ciudat că avem clenciuri numai cu Trustul Intact”

Doi membri CNA au refuzat să ia parte ieri la discuţiile cu Dan Diaconescu, iar alţi doi au părăsit sala pe parcurs, relatează HotNews. Dan Diaconescu a fost prezent, ieri, în şedinţa CNA, pentru a îndupleca forul să revină asupra deciziilor de amendare a postului OTV pentru scena "tomberonul" şi cazul Diana Maloş. Diaconescu susţine că incidentul cu Tolea Ciumac nu a fost regizat, iar prin difuzarea imaginilor cu fata din Suceava care s-a spânzurat n-a vrut decât să dovedească familiei că a fost vorba de o crimă.
Dan Diaconescu a pus "pe fugă" membrii CNA

Agenţia de publicitate Graffiti BBDO, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa de profil, în funcţie de cifra de afaceri, a înregistrat o creştere de 10-15% în 2008, potrivit lui Cosmin Rădoi, managing director, citat de Business Standard.
Graffiti BBDO, plus de 10-15% în 2008

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus