Skip to main content

România liberă, parteneriat cu New York Times

 

Publicaţia The New York Times International Weekly va apărea de vineri şi în România. Ea va fi distribuită împreună cu România liberă, în urma unui parteneriat încheiat de cotidianul românesc cu The New York Times.

Publicitate

În fiecare vineri, The New York Times International Weekly va fi distribuit împreună cu tot tirajul României libere (aproximativ 50-55.000 de exemplare), în 12 pagini, în limba engleză.

The New York Times International Weekly face o selecţie a celor mai importante articole apărute în cotidianul The New York Times în timpul săptămânii - comentarii, features, analize. Ediţia de vineri, 16 ianuarie, este dedicată instalării preşedintelui SUA Barack Obama la Casa Albă.

Tot urmare a parteneriatului, România liberă va include în fiecare luni, pe o parte din tiraj, începând din 2 februarie, The New York Times Book Review, în limba română.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Virginia Virginia
    NU, Book Review nu a fost niciodata in Cotidianul si nici nu a apartinut trustului Realitatea - Catavencu. Singurul lucru in comun si poate si cel care a generat confuzia a fost acela ca de la aparitia sa, in ianuarie 2008, Book Review a preluat ca insert cartile din colectia Enciclopedica de la Cotidianul.
  • Dacian Dacian
    Book review nu era in Cotidianul?

Trimite un comentariu

sus