Skip to main content

Serial Lucasfilm pe Cartoon Network - Star Wars: Războiul clonelor

 

Canalul de desene animate Cartoon Network va difuza din 13 februarie serialul Star Wars: Războiul clonelor.

Publicitate

Anunţul a fost făcut, ieri, la Bucureşti, de Gordana Duspara Moriarty, vicepreşedinte şi General Manager în Europa Centrală şi de Est la Turner Broadcasting System.

Serialul este produs de Lucasfilm Animation, iar în Statele Unite a obţinut audienţe record pentru Cartoon Network, la premiera din octombrie 2008. Fiecare episod al serialului de animaţie va avea 30 de minute.

Iată un scurt promo:

Promo Războiul Clonelor

[flashvideo filename=video/2clone_wars_fragment.flv /]

Cartoon Network este urmărit în România, în medie pe zi, de aproximativ 53.000 de telespectatori din mediul urban (conform datelor pentru luna decembrie). Publicitatea canalului este vândută, în România de regia Cable Direct.

Bogdan Lăzărescu, co-managing director Cable Direct a declarat pentru paginademedia.ro că publicitatea în 2008 “a fost comparabilă cu încasările altor posturi similare”, dar nu a precizat suma încasărilor.

Conform estimărilor paginademedia.ro, făcute pe baza punctelor de audienţă, Cartoon Network România a atras reclame în valoare de aproximativ jumătate de milion de euro. De precizat că postul Cartoon Network a început să insereze publicitate în martie anul trecut.

[flashvideo filename=video/2clone_wars_spot.flv /]

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus