Skip to main content

Adevărul a cumpărat o firmă de distribuţie din Timişoara de la Zoltan Kovacs

 

Adevărul Holding a devenit acţionarul majoritar al companiei timişorene de distribuţie Mediatim. Răzvan Corneţeanu, director general Adevărul Holding, a declarat pentru paginademedia.ro că grupul de presă deţinut de Dinu Patriciu a cumpărat un pachet de 75% din acţiuni de la Zoltan Kovacs.

Publicitate

Răzvan Corneţeanu: “Din moment ce investim în produse, este normal să dezvoltăm şi infrastructura, respectiv reţeaua de distribuţie. Ne vom dezvota şi în alte locaţii.”

Prin noua achiziţie, Adevărul Holding a preluat 29 de chioşcuri şi 25 de puncte volante de vânzare a ziarelor.

Din comunicat: Adevărul Holding îşi lărgeşte reţeaua de distribuţie, adăugând reţeaua din Timişoara celor 30 de chioşcuri din Bucuresti, respectiv celor 60 de puncte volante din Bucureşti şi Cluj. Această achiziţie face parte dintr-un plan complex de investiţii, demarat odată cu deschiderea redacţiei regionale de Banat, cu sediul la Timişoara.

Zoltan Kovacs a rămas cu 25% din acţiunile Mediatim. Kovacs deţine, printre altele trustul de presă Agenda, tipografia West Tipo International şi agenţia Europa Advertising. Săptămânalul Agenda este regionalul cu tirajul cel mai ridicat: 50.000 de exemplare tiraj, distribuite în judeţele Timiş, Arad şi Caraş Severin.

Kovacs nu exclude o colaborare cu Adevărul şi în zona de tipografie.

Zoltan Kovacs: "Avem o tipografie nouă în proiect, iar anul acesta va fi deschisă. Există o variantă de colaborare cu Adevărul Holding în această discuţie, dar deocamdată suntem în negocieri. Avem şi alte posibilităţi."

Noua tipografie ar urma să ofere servicii nu numai în România, ci şi la nivel regional, pentru publicaţii din Serbia şi Ungaria.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • anonim anonim
    eu stiu din sursa sigura ca cornateanu isi trateaza oamenii ca pe niste gunoaie.
  • adevarat adevarat
    cornateanu investeste in tot, mai putin in resursa umana de care isi bate joc sistematic. obliga oamenii sa munceasca pana la epuizare. lucrurile nu vor ramane asa, pentru ca e ilegal ce sa intampla sub conducerea lui cornateanu

Trimite un comentariu

sus