Skip to main content

Clona site-ului de ştiri al Pro TV a fost închisă

 

Un site care copia denumirea şi conţinutul paginii stirileprotv.ro a fost suspendat de Institutul Naţional de Cercetare, Dezvoltare în Informatică, prin divizia de înregistrare a domeniilor ROTLD.

Publicitate

Dacă originalul este www.stirileprotv.ro, site-ul clonă avea o denumire aproape identică: www.stirile-protv.ro. Site-ul a fost suspendat la cererea Pro TV SA, pentru încălcarea drepturilor de autor.

Site-ul clonă

stirile-pro-tv-2

(click pentru a mări)

Proprietarul stirileprotv.ro este compania Pro TV S.A. Proprietarul domeniului-clonă este anonim. Site-ul copie prelua articole de pe pagina Pro TV.

Pro TV despre site-ul clonă:

  • Folosea articole copiate de pe stirileprotv.ro, articole scrise după tipicul şi în stilul editorial al redacţiei de ştiri a Pro TV (frazele subliniate, trimiteri către alte articole). Erau vizate, în special, articolele care generau trafic şi comentarii pe site-ul stirileprotv.ro.
  • Secţiunile site-ului stirile-protv.ro erau o copie fidelă a celor de pe site-ul Pro TV: videochat stirileprotv.ro, stiri ultima ora, stiri locale, stiri politice.
  • Reproducea fidel până şi campaniile editoriale de pe site-ul stirileprotv.ro. De exemplu, campania Ţi-e ruşine că eşti român?.
  • Divizia de internet Pro TV SA va continua demersurile juridice până la închiderea totală a domeniului stirile-protv.ro.
Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • YODA YODA
    Adevarul este ca si astia abia acum au luat decizia, dupa un secol ;)

Trimite un comentariu

sus