Skip to main content

Revistă gratuită pentru rezidenţii din Băneasa

 

Compania Visseh Design a lansat publicaţia gratuită Băneasa Free Neighborhood Guide, dedicată locuitorilor din zona rezidenţială Băneasa, cu informaţii utilitare legate de zona de nord a Capitalei. Echipa editorială este condusă de Mihaela Stănciucu (fost ziarist la Evenimentul zilei).

Publicitate

Editorii, despre publicaţie:

Revista îşi propune să informeze lunar, prin cele 25.000 de exemplare, cu articole din cele mai importante domenii: health, office, style, deco, utilities. În fiecare număr vor fi şi editoriale şi interviuri cu personalităţi publice din România.

Publicaţia se distribuie direct, la locuinţe, dar şi în câteva puncte publice: Aeroportul Băneasa, hoteluri (Ramada, Crystal Palace, Caro), restaurante (Gondola, Boema), centre comerciale (Victoria Office Center, Floreasca Center), cluburi sportive (Tennis Club Herăstrău, Le Club)

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mihaela radulescu mihaela radulescu
    marfa......super tare....revista
  • rosu sorin rosu sorin
    cateva comentarii: la punctul 8 ....initiativa admirabila ..nu vad de ce, idee originala .. nu prea cred. tind sa ii dau dreptate punctului 9. corect la numarul 6 ...maxim 5 numere... dupa aia o sa-i caute aia de la tipografie sa le dea banii. iar punctul 7 ... "istorie" lunga???? nu poate fi vorba de asa ceva....
  • Diana Patriciu Diana Patriciu
    Cunosc foarte bine acest subiect.Va pot spune pe scurt insa,ca cei ce sunt cu adevarat implicati in realizarea acestei reviste sunt niste tzepari iranieini ce nu stiu altceva decat sa se foloseasca de oamenii din jurul lor.Pe scurt tot ce tine de macheta ,imagine,creatie este facut de prietenul meu care nu a vazut nici macar 1 Ron de la ei.Deci aveti grija in ce va bagati.
  • monica monica
    initiativa admirabila, inceput promitator..idee interesanta, originala... succes si spor la treaba
  • Irina S Irina S
    te doare capul frate. Oricum, nu va avea istorie lunga.
  • luigi luigi
    intamplator locuiesc in zona,si da,am primit-o in cutia postala.restul locatarilor au aruncat-o din start,am luat-o fiindca ma intereseaza domeniul.layoutul si calitatea hartiei forte buna,continutul cred ca e luat de pe internet si aruncat cu lopata.se vede clar ca e facuta pentru a atrage advertising.maxim 5 numere.
  • me me
    senzationala idee, perfecta orientare editoriala, nisa de aur. maxim 4 numere!
  • imposibilu imposibilu
    Bafta, Misha!
  • Mr. Doc Mr. Doc
    Asteptam cu interes si Drumul Taberei/Militari Free Neighborhood Guide. Avem si noi mall in zona, ceea ce inseamna ca suntem la fel de stilati ca cei din Baneasa. Apropo, "baneasa" vine de la bani?
    "ban" + easa... asta sa fie criteriul in functie de care se distribuie revista Cartier Select Free Neighborhood Guide?
  • Rujblog Rujblog
    Eu ma simt discriminata :(( Vreau si eu sa citesc "articole din cele mai importante domenii: health, office, style, deco, utilities" si "editoriale şi interviuri cu personalităţi publice din România."
  • bagatare si punct ro bagatare si punct ro
    hai ca de revista pentru cartier rezidential chiar nu am auzit. interesanta idee, totusi.

Trimite un comentariu

sus