Skip to main content

Rodica Culcer, la un pas de a reveni la şefia Ştirilor TVR

 

MEDIABătălia juridică prin care Rodica Culcer a încercat să-şi recapete poziţia de director al Direcţiei de Ştiri în cadrul televiziunii publice, ca urmare a destituirii sale din această poziţie, în toamna lui 2007, se apropie de final, scrie HotNews.

Publicitate

Rodica Culcer a afirmat pentru HotNews că în urma deciziei Curţii de Apel "ar trebui să fiu repusă în funcţia" de director al Ştirilor. TVR spune, însă, că trebuie aşteptată "redactarea deciziei" finale de către Curtea de Apel, "pentru clarificarea situaţiei".

Detalii, pe HotNews, Cotidianul şi Gândul.

FOTO: Mediafax

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • yoda TV yoda TV
    Nu stiu cat de corect a castigat concursul madam Culcer la TVR, stim cum a fost impusa si-n ce perioada. :)
  • Emanuel Emanuel
    Problema nu e daca Basescu doarme linistit sau nu. Eu cred ca poate sa doarma linisttit si fara Culcer la conducerea stirilor, avand in vedere prabusirea audientei TVR si deprofesionalizarea stiristilor TVR, care, de la cenzurarea Caltabosului incoace, au aratat ca nu mai au cum sa mai puna probleme adevarate niciunui politician.
    Problema este ca, printr-o sentinta definitiva, Curtea de Apel a sanctionat ABUZUL lui Sassu. Daca "victima" e o persoana care nu ne place sau pe care o banuim de simpatii pro-Basescu nu mai e abuz? Prezumatele simpatii pro-basesciene ale "victimei" inlatura abuzul conducerii TVR?
    Totusi, Culcer chiar a castigat un concurs in TVR, spre deosebire de marea majoritate a sefilor actuali din TVR, aflati in functii provizorii in care au ajuns numiti de Sassu, nu prin concurs.
  • TiBi TiBi
    da, chiar sforaie ;)
  • YODA YODA
    Deci domnul basescu doarme linistit . :)

Trimite un comentariu

sus