Skip to main content

Din partea Ringier: Sandvişuri şi pizza în loc de calmante

 

Atmosferă de mormânt în redacţia EVZ. Nimeni nu vorbeşte, toţi sunt în stare de şoc, mulţi cu ochii în lacrimi. Corectura este răvăşită: din nouă oameni, corectori şi editori texte, rămân doi.

Publicitate

"Audienţele” la Vlad Macovei (foto) sunt în plină desfăşurare. Cei care nu au intrat încă, aşteaptă stresaţi cu speranţa că nu îşi vor auzi numele. Cine urmează pe Lista lui Macovei?

Redacţia Ringier are însă parte astăzi de un tratament special. Pentru că este “o zi dificilă”, în redacţia s-au adus sandvişuri, iar în momentul redactării acestei notiţe tocmai a sosit pizza pentru toată lumea...

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • tudor tudor
    SA_L DEA SI PE CA-CA-rtarescu!
    Dar ce doreati sa va aduca fomistilor?Icre negre?
  • coco coco
    tapalaga, dabija, ciocazanu, cartianu, atatia altii, nistorescu
    s-au risipit
    cum dracu man
    ce pacat
    ce ziar a fost
    si acum e bun
    Trebuie inteles ca e criza
    si ca nu cred ca au facut-o
    intentionat
    prea multi atyafa pe macovei ala
    eu scriu din ardeal
    unde e asa

    ma tata, tu conduci snadramaua. Da.
    Ok, Nu mere. Afara.
    primu sefu
    dupa aia soldatii
    asa e in Fotbal
    zboara antrenorul
    nu jucatorii
    pleaca cnducatorii apoi
    nu jucatorii
    aia raman
    in mare
  • lizet lizet
    lacrimile se vor usca intr-un final dar va ramine amintirea echipei si ceea ce ii unea. pacat ca e vreme de criza si cei concediati nu stiu daca vor avea unde sa se duca. si chiar daca nu ar fi criza, ce sa alegi? patriciu, vintu sau felix? asta e tragdia... mult curaj.
  • unu de acolo unu de acolo
    Ceea ce s-a intamplat astazi in redactia EVZ a fost de nedescris! Un fel de sfarsit al lumii...atmosfera de inmormantare! o inmormantare a ziarului, caci dupa parerea mea nu va mai rezista foarte mult cu 2 incompetenti la conducere ("adica" si clodiu)! Dl macacavei a fost adus pe post de pupincurist, de marioneta! Oamenii inteligenti si competenti au fost indepartati incet-incet! Pacat de oamenii buni care acum sufera! Acest cotidian, care candva era in top, se scufunda incet, dar sigur! Mult curaj celor dati afara, tot raul spre bine!!
  • Alexandru Alexandru
    Hai frate sa fim seriosi, ca toti au dat afara, au inchis reviste ziare etc. Altii si-au subinchiriat spatiile in care functionau, sau nu mai dau apa la angazati de la dozator. La naiba au concediat si astia niste oameni le-au dat si bani sa ii sustina si totusi este crancen fara precedent, la fel cum astazi a inceput sa ploua si apoi a fost soare. Ma mir cum de nu va intrebati si voi cand o sa se retraga de pe piata sau cacaturi din astea. Daca pe ei nu ii tine petrolul sau o firma de apartament cu un site pe net, e mai greu.
  • macavei macavei
    Astea-s realizarile lui Serban si Macovei, doi mediocri care s-au mirosit si s-au adunat sub un elvetian care nu intelege nimic. Macovei a declarat in primul lui interviu ca redctor sef ca nu aduce oameni buni ca aia ii complica viata. Baieti care ti mai ramas acolo, nu stati cu mainile in san. Cautati-va singuri alte solutii, ca se scufunda corabia cu astia.
  • tudor tudor
    Somerii de la Evenimentul Zilei sunt invitati sa urmareasca Kanal D:
    http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/844872/Sfaturi-utile-pentru-someri--VIDEO/
  • sa nu zica ca nu ia dat afara cu stomacul plin sa nu zica ca nu ia dat afara cu stomacul plin
    De bun simt era ca managerii sa fie dati afara primii. De bun ce a fost managementul lor se dau afara oamenii de jos. Stiti vb aia ca pestele de la cap se impute.

    Cat despre pizza inainte sa te dea afara nu sa dus nimeni sa io puna pe fata lu macovei sau altuia dupa acolo?
  • Iulius Iulius
    Toate incurajarile posibile pentru cei disponibilizati. Nu-i capat de lume, tinand cont ca sunteti niste jurnalisti bravi!

    Am observat ca incep sa se bata cap in cap investitorii cu specialistii din resurse umane, daca primii sunt interesati de profit in aceste vremuri tulburi, calcand chiar si pe cadavre, oamenii din HR spun ca aceste demisii in lantz nu sunt tocmai cea mai indicata forma de a arunca colacul de salvare.
  • Matache Macelaru Matache Macelaru
    @ Alexandru: Pizza Quattro Stagioni si Pizza Sei Stipendi ("sase salarii", in traducere)
  • Razvan Razvan
    Asta da cinism. Pizza si prajituri. Ma intreb, oare cind dau afara de la vreun ziar de-al lor, in Elvetia, au curaj sa vina cu pizza si prajituri?
  • Alexandru Alexandru
    Cu ce era pizza? Ca imi facurati pofta :)
  • obzerver obzerver
    Privind la informatiile pe care le avem vizavi de managementul institutiilor de presa, ma inspaimanta lipsa de comunicare si de transparenta din aceste organizatii. Urli ca vrei transparenta, ca vrei management public de calitate, descoperi principiile democratiei, dar cand e sa ti le aplici, da amnezia in tine.
    Lipsa de comunicare si strategie sa trateaza cu pizza, sendvisuri, prajituri si disponibilizari.
  • petrisoare petrisoare
    petrisoare, uitasi de unde plecasi... nu iti mai aduci aminte cand tipa razvan ionescu sa trimiti pagina aia de media... nu plange nimeni... cat despre sursa ta... oricum nu a mai publicat nimic de cateva luni...
  • Iulius Iulius
    penibil!!!! celor de la Compact le-au adus prajituri, de parca sarbatoarea cineva ceva! De un cinism inimaginabil!

Trimite un comentariu

sus