Skip to main content

Echipa de media de la Bigger va trece la Tempo Media

 

Trei din cei patru angajaţi ai departamentului media al Bigger Group, închisă săptămâna trecută, vor trece la Tempo Media. Este vorba de Roxana Crăciun, Mihaela Enache şi Costinel Bontea.

Publicitate

Roxana Crăciun, fost Director de Media la Bigger Group, va ocupa în cadrul echipei Tempo Media poziţia de Client Service şi New Business Director. Mihaela Enache şi Costinel Bontea îşi vor păstra în cadrul echipei Tempo aceleaşi poziţii pe care le ocupau şi la Bigger Group, de Senior Media Planners.

Bigger Group a fost închisă luni, când acţionarul Marcel Străuţ şi-a anunţat angajaţii că a vândut compania unor persoane care nu vor mai continua activitatea.

Despre Tempo Media
A fost creată ca un departament ale unei agenţii de creaţie, Tempo Advertising. Tempo Media a fost achiziţionată în 2008 în totalitate de către Aegis Media. Printre clienţii Tempo Media se află URBB (cu brand-urile Tuborg, Carlsberg, Skol, Orangina, Granini), Alka, Muller, Ficosota Syntez, Ital Food, Heidi, C&A, AG Direct, Metaxa, KIWI Finance, Cetelem, Total Lubricants, Tenaris Silcotub, Sixt New Kopel, BoomTV.

Pe aceeaşi temă:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Spionul Spionul
    Apa, Apa de ploaie! Cei de la Adevarul nu vor pune botul la asa ceva!
  • Ioan Cuza Ioan Cuza
    Eu cred ca este o mare vrajeala instituita de conasul Varabiescu impreuna cu Grigoriu. Roxana ai grija in ce o sa intri. Oricum bafta, desi cred ca e o stire de ochii lumii.
  • Lady Yldy Lady Yldy
    "Un pic mai bine pentru Dvs!"

Trimite un comentariu

sus