Skip to main content

Lazarus se bate cu Mircea Badea şi Capatos la Kanal D

 

ACTUALIZARE: Postul Kanal D confirmă printr-un comunicat dat astăzi colaborarea cu Luis Lazarus, care va începe la jumătatea lunii aprilie. Cât despre emisiune, va fi "în stilul său original, cu subiecte serioase sau mai dure, cu vedete sau oameni obişnuiţi, cu confesiuni şi declaraţii bombă, cu exclusivităţi şi invitaţi care încing prima pagină a ziarelor." Lazarus despre proiect, în text.

Publicitate

Luis Lazarus a semnat un contract cu postul de televiziune Kanal D, pentru un program de seară (late-night show, în termeni de televiziune).

Potrivit informaţiilor paginademedia.ro, Luis Lazarus va prezenta noul program începând din luna aprilie, show-ul urmând să se poziţioneze, ca oră de difuzare, la concurenţă cu emisiunile În gura presei, prezentată de Mircea Badea (ora 23.00, Antena 3) şi cu Un show păcătos (Antena 1, care începe la 23.45).

Luis Lazarus:

"Proiectul de emisiune a fost gândit şi pregătit pentru stilul şi personalitatea mea, ţinând cont însă şi de cerinţele publicului de la acea oră. Voi avea un late night show de aproximativ două ore, invitaţi şi discuţii aprinse care sunt convins că vor prinde la public."

Din informaţiile paginademedia.ro şi Oana Zăvoranu se află în discuţii cu postul de televiziune.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • sandman sandman
    A plecat de la OTV si a ajuns "pe centura televiziunilor", ca sa parafrazez un clasic in viata. :))
    De la Kanal D unde v-a mai pleca? La TVR Cultural? :))
  • mihai mihai
    cine sa-l concureze pe badea ? lazarus ,dar cine e lazarus ? sigur va zic badea nu va pierde niciodata in fata lui lazarus e prea bun ): asta va aduce noi satisfactii lui badea dar cred ca el si-ar dorii adversari mai puternici
  • ichim catalin ichim catalin
    super tare cred ca nu ne putem face griji ca nu va avea subiecte pt. ca insusi ROMANIA e un subiect amplu.Un subiect ii pot oferi in legatura cu justitia din BRASOV si cum isi fac cei din justitie datoria(0751016155)
  • sorin sorin
    of....ma pe paginademedia si mai vad audiente si la ciutacu, badea etc pe bloguri. badea si-a facut o regul adin a da audientele pe post. e adevarat ca el da numai cel intereseaza pe el. in alta odine de idei. nu am pretentia ca sunt miezul din fanta dar in cercul meu de prieteni care e destul de mare, in zona blogurilor frecventate de mine si in general in viata de zi cu zi nu am auzit pe nimeni care macar sa povesteasca despre ceva vazut la acest post tv. aud de otv, de antena1, de prov de b1 chiar desi "ciumpalacu" a iesit de mult din carti. aud de media. citesc ziare lumea se agita in jurul unei telenovele, in jurul unei stiri etc. despre canal nu stiu cum nu am auzit niciodata, niciodata nici macar odata ceva. concluzia?
    s-auzim numai de bine
  • ioane2bat ioane2bat
    sorine, cred ca nu citeste ziarele!!!
    sunt pe locul 3 si 4; asa spun ei;
    si tb sa recunoastem ca pt o televiziune de , cred 2 ani si un pic, sa vorbeasca lumea de tine asa tare si sa ai asa audiente, zic ca nu e rau deloc,deloc.B1TV si NationalTv sau alte Romantica si Euforia nu vorbeste nimeni de ele dupa muuulti ani de existenta in piata.
    si, sa fim corecti, chiar se vad in piata, in ziare, in tot felul de campanii de comunicare. am vazut ca au fost chiar parteneri cu National Geographic, cu showul cu patinatorii rusi; recunosc ca de prin sept, oct 2008 este foarte prezent pe comunicare si pe mk. apropo, acum dau si carti cu cotidianul! bai, de apreciat ca isi dau interesul si vor sa ne atraga, desi cu programele sunt kitch si cam low audience.
  • sorin sorin
    ce e ala kanal d? si cine dracu isi pierde timpul uitandu-se la el? prietene la ce audienta face badea si capatos impreuna poate sa vina si Obama cu Jay Lenno si Michael Jackson si nu-i scoate pe aia din groapa. pa
  • Sadd Sadd
    Sigur o sa fie ceva de genul la ce facea la Otv...
  • YODA YODA
    Nu stiu cat de buna este miscarea, se pare ca la Prima a cam dat-o in bara, ca invitat e bun, ca realizator NU prea.
  • ioane2bat ioane2bat
    fff tare! o sa rupa audientele!! daca va fi informat si va avea emisiune inchegata!
    bravooo!buna miscare!
    asistam la schimbari: KD face campanie cu RADIO21 pt METEO acum vine cu lazarus, nu suna rau!

Trimite un comentariu

sus