Skip to main content

Lucian Sârb (The Money Channel) va fi noul director editorial al Euronews

 

Lucian Sârb, directorul editorial al postului The Money Channel, va fi noul director editorial al reţelei europene de televiziune Euronews. Sârb îşi va intra în atribuţii în luna mai. Biroul directorului editorial al Euronews va fi la Lyon.

Publicitate

Cum a ajuns la Euronews? Lucian Sârb, pentru paginademedia.ro:

“Ca director editorial, mă voi ocupa de strategia editorială a reţelei. Am fost recrutat de o companie de head hunting din Paris. Prima dată m-au contactat în luna noiembrie.”

Lucian Sârb este licenţiat în comunicare şi relaţii internaţionale. Are mai multe stagii la CNN şi la Center for Strategic and International Studies în Washington DC şi are 15 ani experienţă în presă.

Până în 2001, a fost redactor externe la televiziunea publică. A fost apoi director de ştiri al TVR, între anii 2001 şi 2005, într-o perioadă în care postul public ajunsese la limite critice de obedienţă faţă de Adrian Năstase şi de PSD, partidul de guvernământ din acea perioadă.

Din 2006, a fost manager de proiect şi apoi director editorial al canalului The Money Channel.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Kola Kola
    @Sara, cum in locul angajatilor? Vrei sa spui ca era de cele mai multe ori desemnat de conducerea TVR sa se prezinte la reuniuni din partea acesteia.

    In fine, felicitari pentru numire.
  • sara sara
    De ce m-ar mira o astfel de stire? De la inceputurile lui ca sef a fost omul PSD.Si cand lucra in TVR cocheta cu Euronews. Caci pleca la reuniuni, in locul angajatilor TVR,la EBU!
  • Iulius Iulius
    Congrats! Nu auzi in fiecare zi de jurnalisti romani care sa presteze la high levels, in acceasi industrie, peste hotare. Si la EURONEWS! Salves baftalo ! :)
  • Maruan Trascu Maruan Trascu
    Vezi ca spui "15 ani experienta in presa" si apoi oferi detalii ale unei experiente consistente in TV.

Trimite un comentariu

sus