Skip to main content

Mendeley este Plugg Start-up of the Year

 

Conferinţa şi concursul Plugg şi-a desemnat astăzi câştigătorul: Mendeley, un site completat cu o aplicaţie offline, prin care cercetători, profesori şi oameni de ştiinţă din întreaga lume îşi pot împărtăşi lucrările ştiinţifice.

Publicitate

Mendeley a fost aleasă dintre cele 20 de firme care au avut ocazia să se prezinte la Plugg 2009 (Bruxelles). Alegerea a fost făcută de un juriu format din antreprenori şi investitori.

Premiul publicului a fost adjudecat de Myngle, un site pe care utilizatorii poligloţi pot preda limbi străine altor uzilizatori, în schimbul unei remuneraţii pe oră sau pachet de servicii. Pe locurile al doilea şi al treilea la Plugg Start-ups Rally s-au situat firmele Myngle şi Jinni. Cea din urmă propune un serviciu online de căutare a fişierelor video, cu posibilitatea de personalizare în funcţie de gusturile utilizatorilor.

Mendeley a primit 2.000 de euro şi un server din partea companiei Sun Microsystems, iar ocupanţii celorlalte locuri pe podium câte 1.000 de euro.

Plugg 2009 a fost a doua ediţie a evenimentului care îşi propune să evidenţieze cele mai interesante şi inovatoare companii europene cu activităţi în domeniul Internetului şi al tehnologiei.

Pe aceeaşi temă:
Prezentarea tuturor companiilor participante la semifinala concursului

Autor: George Hari Popescu george.haribicla.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus