Skip to main content

Cosmin Stan trece de la Pro TV la Realitatea TV

 

STIRILE PRO TV - PREMIILE EMMYJurnalistul Cosmin Stan (31 ani) a semnat cu Realitatea TV, unde va fi prezentator, a declarat, pentru paginademedia.ro Sorin Enache, director general al grupului Realitatea Caţavencu.

Publicitate

Sorin Enache, pentru paginademedia.ro:

"Cosmin Stan va fi prezentator de ştiri, iar într-o săptămână, două va apărea pe post. Deocamdată nu ştim exact care va fi ora, pentru că avem mai multe variante în discuţie."

Cosmin Stan a declarat că a semnat cu Realitatea TV la începutul lunii şi că despărţirea de Pro TV a fost “în termeni foarte buni”.

Cosmin Stan, pentru paginademedia.ro:

“Am semnat cu Realitatea la începutul lunii, când s-a terminat contractul cu Pro TV.”

Legat de motivul plecării: “Nu vreau să fac niciun comentariu. Eu am ales să plec de la Pro TV. Pot spune că ne-am despărţit în termeni foarte buni”.

“La Realitatea TV voi prezenta un jurnal, dar deocamdată nu pot da detalii. Sunt în perioada de acomodare”.

Cosmin Stan a intrat în televiziune în urmă cu 12 ani, la Constanţa. Este unul dintre jurnaliştii care au adus primul premiu Emmy din Europa Centrală şi de Est, pentru Ştirile Pro TV, în 2008.

Traseu profesional:

  • 1997 - reporter la Constanţa, la TV Neptun, unde lucrează şase ani
  • 2003 – corespondent Pro TV pentru Constanţa
  • 2004 – vine la Bucureşti, mai întâi corespondent la secţia eveniment, apoi prezentator al ştirilor de dimineaţă din weekend
  • 2008 – împreună cu Paula Herlo câştigă premiul Emmy, pentru campania Tu ştii ce mai face copilul tău?
Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Nelutu Nelutu
    Nu am ochi să il vad, E atat de antipatic. Am facut practica la pro tv si l-am vazut acolo. Eram simplu student, iar el cu un nas cat toate zilele. Nu il mai ajungea nimeni la el. Ne brutaliza si ne fugarea ca pe niste caini de la computer cand venea el. La ecran se stramba si exagereaza cu mimicile fetii cand prezinta stiri. Ca simplu telespectator, schimb canalul cand il vad.
  • Anisia Dumitrescu Anisia Dumitrescu
    Bravo, Cosmin!!! E o reala placere sa te vedem zilnic la stiri!!!! Te pup!!! O mare fana a ta, Anisia!
  • pont pont
    stan va intra peste 2 saptamani alaturi de adriana nedelea, pe un jurnal in prime time
  • laurentiu laurentiu
    Yoda, chiar ti se pare ca a intrat in anonimat? Link
  • Emanuel Emanuel
    L-am urmarit pe Adelin Petrisor la Realitatea.

    In decembrie, cand a fost razboiul din Gaza, Adelin Petrisor mergea cu elicopterul lui Vantu si descria "din aer" aglomeratia de Craciun de pe Valea Prahovei. Pam-pam.

    Luna trecuta, in zilele revoltelor de la Chisanu, Adelin Petrisor era in Italia si transmitea despre urmarile cutremurului de acolo.

    Daca nu se inroleaza Gigi Becali pentru Afganistan, sau nu se implica Republica Pipera in evolutiile din Republica Moldova, Adelin Petrisor nu cred sa aiba vreo sansa sa relateze despre evenimente importante:) pt. RealitateaTV.
  • YODA YODA
    pacat ptr el, va intra in anonimat ca si Adelin Petrisor.

Trimite un comentariu

sus