Skip to main content

Irina Şerbescu este noul redactor şef al revistei Look

 

Irina Şerbescu (28 de ani) este noul redactor şef al revistei Look începînd cu 14 Aprilie 2009, anunţă editorul publicaţiei, compania Edipresse AS. Anterior, Irina a ocupat timp de 4 ani funcţia de Beauty Editor al aceleaşi reviste. Înainte de a se alătura echipei Edipresse AS România, Irina a coordonat gama de lux a produselor L’Oreal ca Brand Manager în cadrul companiei Everet Romania Distribution.

Publicitate

Irina Şerbescu o înlocuieşte pe Mirela Gruia, care a plecat pe poziţia de manager de comunicare internă şi marketing la compania Ursus Breweries.

Despre Look:

  • Lansată în decembrie 2003 de către Edipresse AS România, ca revistă de shopping.
  • Publicul revistei: femei, între 25 si 44 ani, active, din oraşele mare, absolvente de liceu şi universitate, cu venituri mari, cu un stil de viaţă modern, independent, individualist şi pentru care shoppingul reprezintă o modalitate de recreere.
  • Potrivit datelor BRAT, revista Look are un tiraj mediu difuzat de 18.889 de exemplare (Perioada Iulie – Decembrie 2008) si o audienţă de 69.000 de cititori pe apariţie. (SNA Focus, Octombrie 2007 – Octombrie 2008).
Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus