Skip to main content

Antena 3 şi Realitatea TV au văzut cu ochi diferiţi lansarea candidaţilor la europarlamentare

 

traian-basescu-21Posturile TV au acoperit disproporţionat lansarea candidaţilor pentru europarlamentare. Dacă Antena 3 aproape că a ignorat PNL şi PDL, Realitatea TV a dat mai mult spaţiu lansării PDL, unde a participat şi preşedintele Traian Băsescu. OTV a difuzat doar evenimentul PSD, dar pe bani.

Publicitate

Monitorizarea CNA a acoperit zilele de vineri şi sâmbătă şi s-a soldat doar cu scrisori de atenţionare.

Iată cum au acoperit evenimentele Realitatea TV şi Antena 3:

Antena 3: un total de 10 minute acordat lansării PSD. Celelalte două partide, PNL şi PDL, au fost amintite pe scurt, într-o ştire de 25 de secunde, doar cu imagini, fără intervenţia vreunui lider.

Realitatea TV: postul de ştiri a transmis 40 de minute cu lansarea candidaţilor PDL, eveniment la care participa şi preşedintele Traian Băsescu. Pentru evenimentul PSD, Realitatea a acordat aproximativ 30 de minute în direct. De la lansarea PNL, care a avut loc joi, postul a avut câteva intervenţii în direct, de câteva minute.

OTV: aproape trei sferturi de oră a transmis OTV de la evenimentul de lansare a candidaţilor PSD de la Romexpo. Postul lui Dan Diaconescu a recunoscut că minutele au fost plătite, iar pe ecran apărea Electoral. Nimic desprte PDL şi PNL.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • marius marius
    Antena 3 e televiziunea PSD-PC, doar nu degeaba e Voiculescu ! Ar fi chiar ciudat sa nu fie asa in conditiile de fata !
    Eu urmaresc emisiuni de politica si pe Antena 3 si am observat ca de fiecare data cand cineva din guvernul PSD-PDL face ceva "rau" de vina sunt doar cei din PDL, niciodata cineva din PSD iar daca e chiar evident si fara echivoc un vinovat PSD atunci de vina sunt tot cei din PDL...motivele se gasesc

Trimite un comentariu

sus