Skip to main content

Jetix se transformă în Disney Channel

 

phineasferbPostul de televiziune pentru copii Jetix România se va rebrandui în Disney Channel, după o decizie anunţată astăzi de compania Walt Disney. Jetix este deţinut în majoritate de către compania Walt Disney.

Publicitate

Disney Channel se adreseazǎ copiilor cu vârste cuprinse între 2-5 ani, respectiv 6-14 ani şi va oferi seriale precum Hannah Montana, desene animate precum Phineas and Ferb (foto) şi filme producţie originală, printre care High School Musical şi Camp Rock. Postul va include şi un Playhouse Disney Block cu mai multe emisiuni distractive pentru preşcolari, bazate pe educaţie, ce includ hituri mondiale ca Mickey Mouse Clubhouse şi Handy Manny.

Jetix România a început să transmită serii importante produse de Disney Channel în august 2008, acestea fiind esenţiale în întărirea poziţiei postului în regiune, spun reprezentanţii companiei.

Despre Disney Channel:
Disney Channel Worldwide deţine un portofoliu de 98 de posturi şi/sau semnale de posturi pentru copii, care permit implicarea întregii familii, disponibile în 167 de ţări şi în 32 de limbi, incluzând mărcile Disney Channel, Disney XD, Toon Disney, Playhouse Disney, Disney Cinemagic, Hungama, GXT, Jetix şi Radio Disney. Prin cablu, satelit şi posturi de televiziune terestre digitale şi un parteneriat strategic cu Disney-ABC-ESPN Television pentru distribuirea de către terţi a programelor pentru copii marca Disney în întreaga lume, programele marca Disney sunt urmărite de sute de milioane de privitori în întreaga lume.

Despre Jetix:

Jetix Europa este deţinut majoritar de către compania Walt Disney. Este una din principalele companii de divertisment pentru copiii din Europa, cu posturi de televiziune locale, distribuire de programe şi operaţiuni privind produsele pentru consumatori în Europa şi Orientul Mijlociu.
Cele 14 posturi de televiziune ale Jetix Europa transmit o combinaţie unică între comedie şi acţiune, pentru copii cu vârste cuprinse între 6 şi 14 ani, în 58 de ţări şi 19 limbi, fiind urmărite în peste 52 de milioane de locuinţe. În plus compania deţine GXT, un post privat din Italia, care se adresează băieţilor adolescenţi.

Jetix Europa face parte din alianţa Jetix pentru divertismentul pentru copii, lansată de Jetix Europa şi Compania Walt Disney în 2004. Disney-ABC-ESPN Television operează distribuirea posturilor Jetix în Europa şi Orientul Mijlociu, precum şi programele sale la platforme TV gratuite.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Dani Dani
    Sincer sa fiu, Disney Channel a ajuns o mizerie. Doar seriale noi difuzeaza in ultimul timp. Doar Gravitty Falls si Phines si Ferb mai difuzeza cateodata. Dar celalalte seriale vechi nu le-au mai difuzat demulti ani, ma refer la Nevastuica Rock, Zeke si Luther, Viata in acvariu, Scoala lui Kuzko, Dragonul American, Zack si Cody. Aceste nu au mai fost difuzate de cativa ani, nu stiu de ce nu le mai baga deloc......Acestea sunt seriale adevarate nu cele de acum.....Imi placea mai mult vechiul Disney Channel. Au schimbat mult de tot canalul cu anii. Au schimbat serialele si sigla de 4 ori. De prin 2014 s-a schimbat foarte mult, de cand au renuntat la sigla transparenta. Iar Jetix a fost si mai bun, imi pare si acum rau de Jetix si dupa 13 ani de la inlocuire. Si Jetix era un canal minunat, avea seriale super ca Witch, Power Ranger, etc.
  • Dani Dani
    De ce Disney Channel nu difuzeaza deesene de pe Jetix? Imi e dor de acele desene. Ultima data au fost difuzate in septembrie 2009.
  • MAGHIARĂ COPACIU MAGHIARĂ COPACIU
    DISNEY CHANNEL ÎN JAPONIA SE ÎNCHIDE DEFINITIV LA 1 OCTOBRIE 2021
  • Danut Danut
    Bagati inapoi canalul Jetix!!! Disney Channel e oribil!! Stiu ca sunt deja 11 ani de cand nu mai exista Jetix, dar era mai frumos Jetix
  • Gaby Gaby
    Nu sunt deloc de acord ca Jetix sa devina Disney Channel jetixul a fost un canal super si nu-mi place k a devenit porcaria aia de disney
  • Gea Gea
    Sa transformat Jetixul in disney channel si in japonia sa transformat odata cu romania dar spuneti-mi si mie in 2013 disneyul in ce se transforma
  • maily maily
    Diabi astept sa apare disney chanel
    pentru noul serial cu hannah montan si multe altela.
    Nu stit se pote la uni sa nu se schimbe jetix
    in disney chanel?
  • andreea andreea
    poi pe 19 sectembrie 2009 postul de televiziune jetix romania se va transforma in disney chanel
  • terigar mihaela terigar mihaela
    este cel mai bun program pentru copii vreau sa stiu cum pot sa ma inscriu si eu vreau sa stiu daca se poate sami dati niste informati
  • Un emo ratacit.. Un emo ratacit..
    Stiti cand apare Disney pe jetix pe 19 septembrie 2009
  • Alexa Alexa
    Nu are cum vara asta sa apra disney fiindca da reclama aia cu de 5 ori mai multa distractie si e pt toata vara .Asa ca cel mai probabil este in toamna .stiu isgur asta .Tata lucreaza deja la ulte seriale .El le dubleaza.Asa cum a dublat si Hannah Montana.El are rolul lu' tata lu Miley.Si a vorbit cu cei de la disney si au spus ca pana in septembrie sa fie gata .Iar daca nu apar atunci inseamna ca ori au terminat cu dublajul mai repede(in caul in care apare mai repede)ori nu au terminat(in cazul in care nu termina pana in septembrie).Tata mia zis ca este multa treaba.Bomba este ca am si eu un rol in dublaj o voi interpreta pe Miley iar sora mea ,Andra,pe Lilly .va pupic dulce si va voi mai da si alte informatii in curand.Pa pa!
  • scumpikgirl scumpikgirl
    Sunt de acord cu Denny cred ca in max o luna jetix va deveni dinsey channel.. repet intrebarea pe care a pus-o cnv mai sus.. se vor difuza serialele celebre disney; jonas, sonny with a chance si wizards of waverly place?
  • Denyy Denyy
    eu cred ca sunt deja dublate desenele si cred ca va aparea de curand in 2 3 saptamani. nu are cum sa zica in curand si sa apara peste 3 luni!!!! Fiti seriosi!!! Oricum debia astept.
  • deiuma deiuma
    Nu e adevarat anonim! Pt ca in 2 sapt nau timp sa dubleze
  • anonim anonim
    in 2 saptamani cred ca o sa devina Disney...de obicei cand apare ceva serial nou pe jetix anunta cu 1 saptamana inainte..cred ca peste o saptamana devine Disney...sau 2...

Trimite un comentariu

sus