Skip to main content

Jetix se transformă în Disney Channel

 

phineasferbPostul de televiziune pentru copii Jetix România se va rebrandui în Disney Channel, după o decizie anunţată astăzi de compania Walt Disney. Jetix este deţinut în majoritate de către compania Walt Disney.

Publicitate

Disney Channel se adreseazǎ copiilor cu vârste cuprinse între 2-5 ani, respectiv 6-14 ani şi va oferi seriale precum Hannah Montana, desene animate precum Phineas and Ferb (foto) şi filme producţie originală, printre care High School Musical şi Camp Rock. Postul va include şi un Playhouse Disney Block cu mai multe emisiuni distractive pentru preşcolari, bazate pe educaţie, ce includ hituri mondiale ca Mickey Mouse Clubhouse şi Handy Manny.

Jetix România a început să transmită serii importante produse de Disney Channel în august 2008, acestea fiind esenţiale în întărirea poziţiei postului în regiune, spun reprezentanţii companiei.

Despre Disney Channel:
Disney Channel Worldwide deţine un portofoliu de 98 de posturi şi/sau semnale de posturi pentru copii, care permit implicarea întregii familii, disponibile în 167 de ţări şi în 32 de limbi, incluzând mărcile Disney Channel, Disney XD, Toon Disney, Playhouse Disney, Disney Cinemagic, Hungama, GXT, Jetix şi Radio Disney. Prin cablu, satelit şi posturi de televiziune terestre digitale şi un parteneriat strategic cu Disney-ABC-ESPN Television pentru distribuirea de către terţi a programelor pentru copii marca Disney în întreaga lume, programele marca Disney sunt urmărite de sute de milioane de privitori în întreaga lume.

Despre Jetix:

Jetix Europa este deţinut majoritar de către compania Walt Disney. Este una din principalele companii de divertisment pentru copiii din Europa, cu posturi de televiziune locale, distribuire de programe şi operaţiuni privind produsele pentru consumatori în Europa şi Orientul Mijlociu.
Cele 14 posturi de televiziune ale Jetix Europa transmit o combinaţie unică între comedie şi acţiune, pentru copii cu vârste cuprinse între 6 şi 14 ani, în 58 de ţări şi 19 limbi, fiind urmărite în peste 52 de milioane de locuinţe. În plus compania deţine GXT, un post privat din Italia, care se adresează băieţilor adolescenţi.

Jetix Europa face parte din alianţa Jetix pentru divertismentul pentru copii, lansată de Jetix Europa şi Compania Walt Disney în 2004. Disney-ABC-ESPN Television operează distribuirea posturilor Jetix în Europa şi Orientul Mijlociu, precum şi programele sale la platforme TV gratuite.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • alexandra alexandra
    cand se transforma jetix in disney channel va rog spuneti-mi
  • aana aana
    chiar a aparut si pe anumite siteuri se spune ca in decembrie anul acesta va fi disney channel. de-abia astept si eu1111111111111
  • anonim anonim
    am uitat sa spun ca pe Jetix :D
  • anonim anonim
    azi 8 iulie 2009 a aparut o reclama in care spune ca in curand o sa apara Disney Chanel.
  • dydy dydy
    ce tare...dar vreau sa stiu ceva: cand se transforma jetix in disney channel(anul acesta sau anul viitor?...puteti sami spuneti mai exact luna :D;;) )si dak va da si wizards of waverly place (cu selena gomez), jonas (cu jonas brothers) sonny with a chance (cu demi lovato) sau serialul in care joca debby ryan & brenda song:D

Trimite un comentariu

sus