Skip to main content

Jurnalistul care a dat în judecată Evenimentul zilei, concediat pentru indisciplină

 

marius-draghici1Jurnalistul Marius Drăghici a fost concediat, luni, de Evenimentul zilei, pe motiv de indisciplină. În urmă cu trei luni, jurnalistul a dat în judecată compania Ringier, acuzând neplata unor drepturi salariale, hărţuire la locul de muncă şi cenzură.

Publicitate

Decizia de concediere a jurnalistului a venit în urma unei Comisii de cercetare disciplinară, care a invocat următoarele justicări pentru desfacerea contractului de muncă:

  • Insubordonare – refuzul lui Marius Drăghici de a se muta la alt birou, încălcând astfel obligaţia de a nu tulbura ordinea şi disciplina.
  • Neîndeplinirea sarcinilor de serviciu în perioada martie – aprilie 2009, prin nepropunerea niciunui material spre publicare.
  • Absenţe nemotivate de la serviciu.

Contactat de paginademedia.ro, Marius Drăghici a declarat că “acuzaţiile sunt mincinoase”.

“Toate acuzaţiile Ringier sunt mincinoase, Voi demonstra în instanţă, cu ajutorul sindicatului Mediasind că este un act de răzbunare împotriva mea, pentru că mi-am cerut drepturile.”

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • @ieronim @ieronim
    @ieronim
    Oamenii se mai schimba. Au luat credite mari, curg ratele, e foame mare. La cate procese a pierdut Munteanu pana acum, nu ma mira ca l-a turnat pe Draghici - doar asa isi mai poate pastra functia de mare sef cu 8.000 de lei pe luna.Cine il mai angajeaza pe Munteanu in aceleasi conditii?
  • adrian adrian
    vivi intreaba-l pe draghici sau pe cei de la sindicat ca sa te convingi. Declaratiile celor trei se afla in procesul verbal incheiat de comisia disciplinara. Daca le citesti te strici de ras, sunt pline de erori gramaticale, de prezentari de fapte ilogice si de prost gust.
  • ieronim ieronim
    I-am cunoscut pe Munteanu si Paicu, sunt jurnalisti adevarati.
  • vivi vivi
    Rugaminte mare: este adevarat ca Munteanu, Paicu si Ciornei l-au turnat pe Draghici? Daca Sensei este printre turnatori, am o mare problema pentru ca mi-a luat-o gura pe dinainte fata de el...

    Poate sa confirme / infirme cineva? Please, ca eu trebuie sa imi caut de lucru cat mai repede ca sa imi dea cu biroul in cap.
  • adrian adrian
    Miahi Munteanu, Laurentiu Ciornei si Alin Paicu sunt "jurnalistii- turnatori" care au dat declaratii in comisia de disciplina impotriva lui marius Draghici. Halal colegi!
  • YODA YODA
    mai aveau un pic şi se luau la bătaie.

Trimite un comentariu

sus