Skip to main content

O variantă Click se distribuie şi în Italia

 

adrian-halpertO variantă personalizată a tabloidului Click apare de astăzi în Italia, în şapte regiuni şi 48 de oraşe. Ziarul este scris, editat şi paginat la Bucureşti, dar este tipărit la o tipografie din nordul Italiei. În prima fază, apare doar marţi (la un preţ de 1,9 euro) şi vineri (când costă 3,9 euro, cu supliment TV şi Click jocuri).

Publicitate

Adrian Halpert, director editorial Adevărul Holding, a dat câteva detalii pentru paginademedia.ro:

"Deocamdată apare două zile pe săptămână, ca să testăm piaţa. Imediat ce piaţa se va arăta receptivă, vom programa apariţia ca în România. Cred că în trei luni ne vom lămuri în ce direcţie va merge proiectul. Este o variantă de 16 pagini, care, editorial, este compusă în România. Este tehnoredactată aici, noi îl trimitem la tipografie acolo, din nordul Italiei."

Potrivit Adevărul Holding, Click va fi distribuit în 11.000 de exemplare pe ediţie, în centre comerciale, pieţe, gări, aeroporturi, în apropierea magazinelor româneşti şi a Bisericilor româneşti.

Adrian Halpert:

"Deocamdată sunt alese şi grupate materialele cele mai relevante pentru românii de acolo şi le grupăm.Dacă proiectul va prinde, Click pentru Italia va fi aproape acelaşi cu ziarul din România, probabil cu pagini personalizate. Cei din redacţia din Italia lucrează acum doar pentru site-ul adevarul.it, dar se vor implica şi în Click, dacă ziarul va apărea zilnic.

Va avea şi Adevărul cu ediţie print în Italia?
Halpert: "Nu excludem intrarea pe print, dar trebuie să vedem întâi reacţia românilor de acolo la portalul online."

Regiunile în care apare: Piemonte, Liguarie, Lombardia, Trentino Alto Adige, Veneto, Emilia Romagna, Toscana.

Oraşele în care apare: Torino, Alessandria, Asti, Cuneo, Novara, Verbania, Vercelli, Biella, Genova, La Spezia, Savona, Milano, Lodi, Pavia, Bergamo, Brescia, Como, Lecco, Cremona, Mantova, Pavia, Sondrio, Varese, Trento, Bolzano, Venezia, Treviso, Belluno, Padova, Rovigo, Verona, Vicenza, Udine, Pordenone, Trieste, Gorizia, Bologna, Ravena, Modena, Parma, Reggio Emilia, Ferrara, Forli, Rimini, Parma, Piacenza, Massa, Lucca - ziarul Click! va fi distribuit in 11.000 de exemplare, pentru romanii de acolo. Din 26 mai, Click! va apărea şi în Roma şi Firenze.

FOTO: EVZ

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • coco coco
    tiparesc, zic serviciile, in Veneto, unde scot cartile. simplu
  • Eros Show Eros Show
    Sigur, misto ideea. Asteptam si Adevarul de Burundi si Adevarul de Samoa Americana. Loc e destul pe piata. Sint singurii care se gindesc la asta..
  • Eros Ramazzotti Eros Ramazzotti
    Misto ideea. Sunt singurii care se gandesc la asta...

Trimite un comentariu

sus