Skip to main content

Revista presei media – 18 mai

 

Publicitate

dumitru-dragomir-gsp1RCS şi Antena 1 rămân cu meciurile din Liga 1, scrie Adevărul. Cele două companii au achitat o nouă tranşă către Liga Profesionistă de Fotbal. Potrivit lui Dumitru Dragomir, preşedintele LPF, RCS şi Antena 1 au virat banii conform hotărârii Adunării Generale, dar fără a specifica în ce constă această decizie. Potrivit contractului dintre consorţiul RCS&RDS-Antena 1şi LPF, 15 mai a fost termenul limită până la care trebuiau viraţi înconturile Ligii 27 de milioane de euro.
RCS & RDS şi Antena 1 rămân cu meciurile din Liga I

mihaela-radulescu4Mihaela Rădulescu va prezenta ediţiile Duminicii în familie din luna mai şi încă două ediţii speciale ale emisiunii care vor fi difuzate în luna iunie, după care va spune “adio” televiziunii, scriu Jurnalul Naţional, Evenimentul zilei, Cotidianul şi Hotnews. Anunţul a fost făcut ieri, în emisiunea Duminica în familie, pecare o prezintă „Nu este vorba despre o toană, ci este rodul unei gândiri de câteva luni de zile”, a mai spus Mihaela Rădulescu, care susţine că motivul principal al deciziei de a renunţa la televiziune este fiul ei, Ayan.

Cotidianul Libertatea a lansat, vineri, concursul SuperCazinoul Libertatea, al patrulea concurs din presa română, de la începutul acestui an, în care sunt anunţate premii în valoare de peste un milion de euro - după alte două aparţinând Click şi unul lansat de Gazeta Sporturilor. Concursul tabloidului Libertatea, editat de Ringier, scrie HotNews, se desfăşoară în perioada 15 mai - 12 iulie şi se bazează pe tichete de concurs, inserate în Libertatea, Libertatea pentru femei, suplimentul Libertatea weekend şi în Libertatea de duminică.
Libertatea intră în hora concursurilor de un milion de euro

Site-ul de muzică eOk.ro şi-a integrat o platformă online de publicitate audio, care rulează spoturi de maximum 8 secunde, gestionate de un adserver intern, notează Wall-Street. Platforma, o premieră pentru internetul românesc, ar trebui să ruleze cel puţin 100 de campanii până la sfârşitul anului, potrivit lui Emi Gal, co-fondator eOk.ro.
eOk.ro lansează o platforma online de publicitate audio

Azi şi mâine (18 - 19 mai) vor avea loc, la Palatul Parlamentului, prezentările echipelor finaliste la cea de-a IX-a ediţie a Olimpiadelor Comunicării, cea mai importantă competiţie naţională pentru tinerii care îşi doresc o carieră în Advertising, Relaţii Publice sau Comunicare Politică, anunţă Wall-Street. Angajatorii care sunt în căutare de juniori au ocazia să îi vadă într-o demonstraţie pe viu pe cei 225 de concurenţi.
Încep prezentările la Olimpiadele Comunicării

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus