Skip to main content

Revista presei media – 11 mai

 

Publicitate

mircea-radu1Scoaterea emisiunii Din dragoste din grila Antenei 1 pe perioada verii ar putea fi una definitivă, scrie Adevărul. Deşi reprezentanţii postului neagă concedierea vedetei, Mircea Radu refuză să comenteze subiectul şi informaţiile venite pe surse legate de concedierea sa. Reprezentanţii postului Antena 1 susţin că vedeta nu a fost concediată şi că Din dragoste, ca şi alte emisiuni ale postului vor ieşi din grilă pe perioada verii şi vor fi înlocuite de programe estivale.
Mircea Radu ar putea spune adio Antenei

Dacă, acum câteva luni, preţul maxim al unui GRP (Gross Rating Point, punct de audienţă) pe posturile generaliste de mare audienţă ajungea până la 500 de euro, în prezent, acesta a scăzut foarte mult, ajungând pentru Pro TV, de exemplu, în prime time, să varieze între 300 şi 400 de euro, calculează Business Standard. Pentru posturile de televiziune tematice, preţul mediu al unui GRP este de 140 euro.
Preţul punctului de audienţă, înjumătăţit de criză

Deşi deficitul televiziunii publice pe anul trecut este, potrivit Raportului de activitate pe 2008, de peste 13,5 milioane de euro, instituţia face achiziţii „de perspectivă”, notează Adevărul. TVR a achiziţionat 105 staţii de editare complexă pentru videojurnalişti, deşi are numai 15 angajaţi pe acest post. Şefii TVR au cumpărat alte 510 calculatoare pentru jurnaliştii de la studiourile teritoriale, dar are maximum 150 de persoane care ar putea să le folosească.
TVR investeşte mult într-un viitor incert

Suntem un popor inteligent, care ştie să râdă cu poftă“, declară fostul monden Dragoş Stoica, actual protagonist al Divertis Mall şi prietenii, într-un interviu acordat ziarului Adevărul.

Managementul Rodipet intenţionează să vândă, prin negociere directă, 30% dintre acţiunile companiei, în conditiile în care, la 10 mai, contractul de privatizare făcut de către AVAS încetează să mai producă efecte juridice, iar compania poate să acţioneze liber pe piaţă, scrie Business Standard. Societatea controlată de Magnar Two propune editorilor de presă să convertească în acţiuni, la preţul pietei, datoriile pe care le are către aceştia.
Rodipet vrea să îşi convertească datoriile în acţiuni

Epoca Jay Leno la “The Tonight Show” se va încheia pe 29 mai. După 17 ani în postura de amfitrion (slujbă preluată în 1992 de la legendarul Johnny Carson), realizatorul - scriitor - specialist în stand-up comedy se retrage, lăsând locul liber pentru mai tânărul şi mai tăiosul coleg Conan O'Brien, relatează Gândul. Leno va avea, din toamnă, un alt show
Jay Leno pleacă. Teo: „La noi nu mai are nimeni focul interior să ţină astfel de emisiuni“. Călinescu: „Publicul meu nu se mai uită la TV“

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • YODA YODA
    Mircea Radu NU pleaca de la Antena 1, stati linistiti.

Trimite un comentariu

sus