Skip to main content

EXCLUSIV: Sorin Ovidiu Vîntu – Sergiu Toader se întoarce în august pentru un proiect

 

vantu3Sergiu Toader, fostul preşedinte al trustului Realitatea Caţavencu se întoarce în România pentru un nou proiect pe care îl va prezenta boardului Realitatea. Declaraţia a fost făcută în exclusivitate pentru paginademedia.ro de Sorin Ovidiu Vîntu.

Publicitate

Sergiu Toader va veni în august din Noua Zeelandă, de unde a plecat la începutul anului, .

Sorin Ovidiu Vîntu, pentru paginademedia.ro:

Sergiu Toader are un proiect pentru Realitatea TV, iar în luna august îl va prezenta boardului Realitatea Caţavencu. Dacă boardul îl va accepta, va fi implementat”.

Potrivit lui Sorin Ovidiu Vîntu, contractul lui Sergiu Toader va fi pentru o perioadă determinată:

“Implementarea noului proiect, dacă va fi aprobat, i se va încredinţa lui Sergiu Toader, pentru o perioadă determinată: şase luni, un an, cât va fi nevoie”.

Despre ce este vorba?

Sorin Ovidiu Vîntu nu a dat detalii despre proiectul lui Sergiu Toader. Doar că presupune “dezvoltarea Realitatea TV pe un alt nivel”.

Vîntu:

“Să nu uităm că România este o ţară europeană. Mărim puţin zoom-ul. Realitatea TV va intra în profunzimea lucrurilor, atât interne, cât şi europene.”

În cazul revenirii în ţară a lui Sergiu Toader, Emil Hurezeanu îşi continuă mandatul de preşedinte al Realitatea Caţavencu. “Emil Hurezeanu este preşedintele board-ului. Practic, el este cel care poate încheia un contract cu Sergiu Toader, ca preşedinte al boardului”, spune Vîntu.

Cât despre situaţia economică a trustului, în contextul crizei economice, Sorin Ovidiu Vîntu a declarat pentru paginademedia.ro că “a trecut pe investiţii”.

Sorin Ovidiu Vîntu:

“Piaţa s-a prăbuşit literalmente. Anul acesta, Realitatea Caţavencu ar fi urmat să intre pe profit. Dar aşa, am trecut trustul pe investiţii pentru următorii trei ani. Sper ca lucrurile să se tempereze până atunci”.

Pentru anul acesta, Sorin Ovidiu Vîntu estimează la 25 de milioane de euro pierderile trustului pe care îl patronează.

FOTO: EVZ

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Alina maria torocea Alina maria torocea
    In acesta zii calduroasa de vara Sorin ovidiu vântul a fost vazut împreună cu temutul interloper din clanul spirtivilor ionut Mihai tatu la Zimnicea. Acestia 2 au avut o discuție amicala de câteva minute.Sa nu uitam cât rau a făcut acesta oamenilor,dar datorita relatiilor foarte mari care le are in Sri .Acesta a fost întrebat cum mai este relatia cu dana acesta raspunzand scurt ma neglijeaza.
  • Ana T Ana T
    Eu stiam că jurnaliștii trebuie să scrie numai adevarul.
    Dar, se pare că nu vă interesează ce spuneți, cum spuneți, nu va interesează dacă este adevărat sau nu, nu vă interesează pe cine distrugeți, voi spuneți vrute și nevrute CĂ SE VINDE. AVEȚI DOVEZI LA CE AFIRMAȚI ?
    Dacă așa înțelegeți să vă faceți meseria de jurnaliști călcând pe cadavre vă plâng de milă.
    Deja lumea nu mai crede de mult timp în voi, falși formatori de opinie.
    La câte minciuni se scriu aici, eu de ce v-aș da datele mele......
  • Sandra avram Sandra avram
    In calitate de jurnalist al trustului Antena 3,fac un anunt foarte important.Avand o avere in imobiliare de peste 10 milioane de euro,afaceristul si tot odata un temut interlop din clanul sportivilor,Tatu ionut din zimnicea este protejat de sus direct de la cotroceni.Avand relatii in sri ,fiind cunoscut de toata lumea buna din București,avand sute de propietati in toata tara,vulpoiul are o mare problema...mama acestuia este bolnava.Din sursele noastre acesta a fost ajutat in aceasta perioadă de cunoscuta experta judiciară Daniela teodorescu,aceasta este protejata de toata lumea buna.Mereu ia fost alaturi dar niciodata in toti acesti 4 ani de cand sunt impreuna Vulpoiul nu a fost vazut cu nici o femeie.
  • Izabela Badiu Izabela Badiu
    In calitate de reporter al postului Antena 3 tin sa fac o precizare...in data de 3 aprilie cunoscutul afacerist din Zimnicea ,ionut tatu spune despre problemele de sanatate pe care le are.Un apropiat al afaceristului care nu si a declarat identitatea spune ca l au ajuns blestemele.Regele imobiliarelor se trateaza la domiciliul sau din zimnicea...dar sa nu uitam ca la varsta sa acest baiat are sute de locuinte in tara cat si un apartament in centrul Londrei,dar acesta nu a recunoscut niciodata.Nu a mai fost de mult in Bucuresti deoarece este slabit si se trateaza la domiciliul.
  • Monica popa Monica popa
    In calitate de reporter al Antenei 1,tin sa mentionez ca nu este cartier in Bucuresti in care Tatu ionut cunoscut in lumea afaceristilor din București sub porecla de vulpoi in care sa nu aiba un apartament.Valuarea imobilelor pe care Tatu le are depaseste 10 milioane de euro.Are un apartament in centrul statinuni mamaia,acestea sunt luate prin esctrocherii,santaj .In anul 2019 cand tatu a cunoscuto pe celebrul expert judiciar daniela teodorescu era un om cu psihicul la pamant,fiind sunat de echipa noastra tatu a spus ca lucrurile intre el si dana numai merg ,acesta suspectando ca are pe altcineva.
  • Adelin badiu Adelin badiu
    In calitate de jurnalist fac precizarea ca tatu la scos pe nicolae din puscarie,acestia au furat impreuna,fiind din zimnicea amandoi ,aici il adaugam pe mircea nebunu
  • dana popescu dana popescu
    Facem apelul la tribunalul din bucuresti,sa isi faca datoria ,tatu este inca in libertatea...cat a furat acest baiata,are 8 apartamente in bucuresti,o casa la zimnicea si in plus este sustinut de claus iohanis..acestia fiind cumetri
  • adela sara antonescu adela sara antonescu
    Teapa anului si poatwe cea a secolului a fost data de cei 2 tepari,vantu si tatu ionut mihai,supranumit regele teleormanului,afaceristul de la zimnicea a fost in umbra actiuni ,acesta nefiind anchetat niciodata tinunduse cont de relatiile care le are pana la bruxeles
  • emilia emilia
    bravo lui ca a fost baiat destept ,dar sprijinul i se alatura controversatului afacerist de la zimnicea ionut tatu;;acestia au tepuit impreuna
  • viorel dudau viorel dudau
    Offtopic: eu sunt curios daca cei de la EVZ ti-au facut cadou fotografia cu SOV, in virtutea bunelor relatii din trecut, sau ai decis tu ca o meriti si ai luat-o pur si simplu...
  • Petrişor Petrişor
    Scuze. Am pus acum sursa. Tu eşti autorul?
  • sorin antonescu sorin antonescu
    Petrisor de unde ai tu o fotografie asa de frumoasa cu SOV? Nu de alta dar nu vad sursa, si nici autorul :)
  • pentru prietenul bucuros pentru prietenul bucuros
    ha, ha, e mult mai complicata situatia!
    nu am fost implicat direct, iar in principiu ai dreptate cu lacomia.
    lucram in presa atunci, la o publicatie foarte importanta.
    vantu chiar a fost destul de finut si am stiut sigur ca se duce totul dracului, cu doua zile inainte.
    cu toate astea, nu am avut cum sa actionez si sa retrag banii.
    pana la urma o sa apra balada haiducului "Vantu' cel Destept".
    ca "viteji" si "voinici" am tot avut.
  • pentru Paul S pentru Paul S
    prietene, ce ma bucur cand vad lacomi care pierd banii! ai bagat la SOV cu ideea sa castigi muuuult,muuuult,pt ca nu te mai saturai! daca ti-a dat o clanta(...pt usa de la garsoniera, desigur) e numai si numai pt ca Sov e un (hot) destept, pe cand, despre matale, nu putem afirma acelasi lucru.
  • regrete regrete
    esti tare petrisor daca ai putut sa ii iei interviu in exclusivitate dlui vantu...felicitari!

Trimite un comentariu

sus