Skip to main content

Isterica de la concursurile interactive a picat licenţa în jurnalism

 

interactive3Adela Lupşe, ajunsă celebră după secvenţa cu telefonul postată pe Youtube de paginademedia.ro (pe care o puteţi vedea AICI) nu a reuşit să treacă de examenul de licenţă în Jurnalism, la Universitatea din Oradea. Alte vedete au fost mai silitoare: printre fericiţii licenţiaţi la Jurnalism se află una dintre bebeluşele Cârcotaşilor, Delia, şi ziaristul sportiv Cosmin Băleanu.

Publicitate

Logoreica prezentatoare de Păcăleli TV a terminat Facultatea de Ştiinţe Politice şi Ştiinţele Comunicării la Oradea şi, după sesiunea de licenţă terminată curând, a primit nota 4,45. Pentru a putea fi licenţiată, Lupşe P. Adela Anca trebuia să ia cel puţin nota 6.

Mai conştiicioasă a fost bebeluşa Cârcotaşilor, Delia Florea. După trei ani la Facultatea de Jurnalim şi Ştiinţele Comunicării din Bucureşti (FJSC), la învăţământ la distanţă, bebeluşa a luat nota 8,20 la licenţă.

Cosmin Băleanu a trecut la limită examenul de licenţă, după ce a absolvit FJSC. Nota care figurează în dreptul prezentatorului sportiv de la Antena 1 - Băleanu V. Cosmin-Mugurel – este 6,40.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus