Skip to main content

Concurenţă mare la Jurnalism: 1.200 de candidaţi au încercat să spună cel mai bine povestea unei croaziere în jurul lumii

 

examenPeste 1.200 de candidaţi au dat azi examenul de admitere la Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării, într-o probă cu subiecte de creativitate şi de gramatică.

Publicitate

Iată ce au avut de scris candidaţii, repartizaţi în 12 amfiteatre ale Universităţii din Bucureşti:

1.V-aţi întors dintr-o croazieră în jurul lumii, care s-a dovedit a fi aventura vieţii voastre. Povestiţi prietenilor ce s-a întâmplat (maximum două pagini).

2.Alegeţi o schimbare pozitivă din societatea românească postdecembristă şi aduceţi argumente în favoarea opţiunii (maximum o pagină şi jumătate).

Cele două teme de creativitate şi expresivitate au fost completate de 18 subiecte de limba română, de tip grilă.

Raportat la oferta subvenţionată de la buget, concurenţa de la FJSC a fost de 10 candidaţi pe loc. Pe lângă cele 120 de locuri, sunt disponibile alte 120 de locuri cu taxă şi 200 de locuri la învăţământ la distanţă.

Foto: George Hari Popescu

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • enryka enryka
    la subiectul de naratiune am scris ca aventura vietii mele in croaziera a fost ca pentru prima data m-am lasat "purtata de val" si am facut dragoste cu un baiat . (pe vapor)....o sa fie considerata o compunere vulgara sau una originala ??? :P:P:P

Trimite un comentariu

sus