Skip to main content

EXCLUSIV: Corina Drăgotescu şi-a dat demisia de la Realitatea TV

 

corina_dragotescu1Jurnalista Corina Drăgotescu şi-a dat astăzi demisia de la Realitatea TV. Gestul ei vine la câteva ore de la decizia managementului Realitatea Caţavencu de a reduce salariile cu procente între 10 şi 50%.

Publicitate

Corina Drăgotescu, în exclusivitate pentru paginademedia.ro, despre măsura conducerii:

“Cred că este o decizie prost gândită. Când reduci salariile, nu o faci la pauşal: nu aplici acelaşi procent pentru toată lumea. O faci în funcţie de valoarea şi de performanţele fiecărui om în parte”.

De ce pleacă acum? În ce măsură a contat reducerea salariului?

Corina Drăgotescu:

„Într-un fel, a fost decisivă, pentru că acesta a fost punctul care m-a determinat să iau decizia acum şi nu peste o lună. M-a deranjat în primul rând modul de abordare, despre care am vorbit mai inainte. Oricum, în ultimul an, salariu meu a scăzut cu 70%. Am ajuns la nivelul unui salariu de reporter bine plătit la o publicaţie cu bani”.

Corina Drăgotescu apreciază colaborarea cu Realitatea TV:

“Am avut o colaborare excelentă cu Realitatea TV. Dacă am învăţat televiziune, am făcut-o de la profesioniştii Realităţii.”

Corina Drăgotescu a declarat că se află în negocieri cu TVR pentru o emisiune de tip talk-show. Totodată, jurnalista deţine, împreună cu alţi colegi de breaslă, site-ul de ştiri impactnews.ro.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • lezz lezz
    Incredibil ..o fi "valoare" ..dar chiar sa fie disperarea atat de mare pt salarii babane ? Unii chiar nu vad ca e CRIZA
    Dar ce fac frate astia in afara de a sta pe un scaun si de a da din gura si a zambi frumos pe tv ..lucreaza 12 cu 24? trag la norma ??

Trimite un comentariu

sus