Skip to main content

Explozia laptopului lui Mircea Badea, o “înscenare” publicitară

 

ACTUALIZARE: Contactat de paginademedia.ro, Mihai Trandafir, managing director al agenţiei Universal McCann, a ocolit un răspuns la întrebarea "A fost premeditat incidentul?" El a declarat că agenţia a "exploatat" momentul şi l-a folosit într-un spot Toshiba care rulează pe Antena 3. Declaraţiile lui Mihai Trandafir şi SPOTUL TOSHIBA, în exclusivitate, în interiorul articolului.

Publicitate

mircea-badea4Un comunicat de presă al companiei Toshiba naşte semne de întrebare asupra incidentului de luni seară, când laptopul lui Mircea Badea a explodat accidental, în direct, în timpul emisiunii “În gura presei”.

Din comunicat, postat pe blogul lui Mircea Badea:

Toshiba demonstrează avantajele garanţiei “Orice-ar-fi”. Laptopul lui Mircea Badea suferă un accident, Toshiba îl înlocuieşte.

În seara de luni (20 iulie), în timpul emisiunii “În Gura Presei”, laptopul pe care îl folosea Mircea Badea în platou a fost distrus în urma unui accident. Însa, pentru că era un laptop Toshiba achiziţionat recent, a fost înlocuit cu unul nou datorită Garanţiei “Orice-ar-fi”.

A fost sau n-a fost accidentală explozia?

Contactat de paginademedia.ro, Mircea Badea a ocolit răspunsul la această întrebare.

Mircea Badea, pentru paginademedia.ro:

“Ce am avut de spus, am spus pe post. Este un subiect despre care nu vreau să răspund. Un laptop a bubuit din varii motive. De ce a bubuit? Asta nu mă interesează.”

Secvenţa a fost premeditată?
“Nu mă interesează să lămuresc în niciun fel acest subiect. Mi se pare că e un subiect care nu există. Chiar nu mă interesează să îţi clarific nedumerirea”.

“Un laptop s-a stricat. Am o garanţie care acoperă accidentele. Nu înţeleg ce importanţă are”.

Crezi că publicul a fost păcălit?
Nu cred că a fost păcălit. Există înregistrarea emisiunii, se poate vedea ce s-a întâmplat.

Ai contract cu Toshiba?
Nu am contract cu nimeni. Eu sunt angajat al Antenei 3.

Comunicarea proiectului Toshiba. No Matter What Guarantee a fost câştigată, recent, de agenţia McCann Erickson. Conform comunicatului de presă,

“Grupul McCann va oferi Toshiba servicii de comunicare printr-o abordare neconvenţională a canalelor media pentru proiectul “Toshiba. No Matter What Guarantee” – garanţie ce acoperă accidentele care se pot întâmpla unui laptop Toshiba, inclusiv “accidente” cum ar fi incapacitatea de plată datorată disponibilizării unei persoane, spre exemplu. ”

Mihai Trandafir, managing director Universal McCann, a declarat pentru paginademedia.ro că secvenţe din emisiunea lui Mircea Badea sunt folosite într-o campanie de spoturi tradiţionale, care rulează pe Antena 3.

Iată spotul Toshiba:

[flashvideo filename=video/badea_toshiba.flv /]

Trandafir, despre explozie:

"Nu sursa incidentului este importantă, ci modul în care această oportunitate a fost folosită pentru a promova o ofertă absolut inedită."

"Până la urma urmei, a fost un incident care a atras atenţia asupra unei oferte, pe care noi l-am exploatat."

Despre subiect au scris Capital, AICI şi Zoso, AICI.

Momentul exploziei:

Laptopul lui Mircea Badea explodează în direct

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mircea badea mircea badea
    n-am ocolit raspunsul. pur si simplu sunt al dracu si nu vreau sa-ti raspund. mi s-ar fi parut corect sa spui ca aceasta chestiune a fost folosita de niste imbecili pentru a crea senzatia ca sunt disperat ca mi-a scazut audienta.

Trimite un comentariu

sus