Skip to main content

HotNews: Cât a plătit Elena Udrea ca să devină coproducător la televiziunea lui Vîntu

 

elena-udrea-cotidianul2_thumbnailMinisterul Turismului a încheiat un contract cu Realitatea TV, televiziune deţinută de omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu, prin care, pentru 200.000 de euro, devine coproducător al emisiunii All Inclusive, scrie HotNews. Contractul, aşa cum recunoaşte şi ministrul Elena Udrea şi reprezentanţii ministerului, a fost negociat direct, fără licitaţie.

Publicitate

Reprezentanţii Ministerului Turismului au explicat că nu au organizat licitaţie publică pentru cei 200.000 de euro pentru că emisiunea All Inclusive este singura emisiune care se potrivea pentru ceea ce doreau ei să facă.

Printr-un răspuns la o solicitare a HotNews, Ministerul Turismului detaliază aspectele contractului:

„Producţia unui minijurnal zilnic de 10 min intitulat Realitatea All Inclusive, în valoare de 832.167 lei, în care să fie prezentate diverse destinaţii turistice din România pe postul de televiziune Realitatea TV în perioada 18 mai-30 septembrie 2009”.

Detalii, pe HotNews, AICI. Iulian Comănescu a calculat AICI că pentru fiecare ediţie au fost alocaţi 1.300 de euro.

FOTO: Cotidianul

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mircea Popescu Mircea Popescu
    Ei da, zi-o mai bine pe aia dreapta, Cioutel.
  • Victor Ciutacu Victor Ciutacu
    Nici eu, nici Comanescu n-avem dreptate: sunt 98, conform unui comunicat oficial al Elenei Udrea :)
  • alice alice
    Nu-i pacat, mah Victor, sa tragi de urechi aiurea? Sunt 150 de editii, nu 15!!! Mai si cititi cu atentie, chiar daca Udrea e portocalie... Sunt editii zilnice din 18 mai pana in 30 sept. Asa scrie si bietu' Comanescu.
  • Victor Ciutacu Victor Ciutacu
    E al dracu' de complicata aritmetica asta! Trebuie sa ne spuna Iulian ca 200.000/15 = 1.300 si noi o luam de buna, ca-i o dezvaluire. Impartirea aia da 13.000, Petrisoare! Mai si ganditi, nu mai haliti tot ce vi se pune pe taraba!
  • geo geo
    petrisor, esti in concediu de ti-a scapat subiectul referitor la sistarea aparitiei editiei de duminica a prosportului!? dincolo de pozitia oficiala a celor de la prosport, asteptam de la tine mai multe elemente de culise!!!

Trimite un comentariu

sus