Skip to main content

-

 

parteneriat_media

Publicitate

Vineri, ultima zi de înscrieri la festivalul ADOR

ador_logo_slogan_ro-06Festivalul de publicitate ADOR este în ultima săptămână de înscrieri. Agenţiile de publicitate îşi pot înscrie lucrările în competiţie până vineri, 31 iulie. Detalii despre cum te poţi înscrie, AICI.

Millenium Communications, organizatorul festivalului, a găsit o modalitate inedită de a promova competiţia. Împreună cu Trenta Pizza, agenţia de publicitate a lansat Pizza ADOR.

"Este vorba de un parteneriat între ADOR şi Trenta Pizza, care a inclus în meniu Pizza ADOR, pe care noi am trimis-o într-o primă fază agenţiilor de publicitate din Bucureşti, ca să meargă mai lin înscrierile şi să fie digerate mai uşor orele de stat peste program", au declarat reprezentanţii Millenium, pentru Mediafax, precizând că, în ceea ce-i priveşte, nu au obiective de vânzări.

Pizza specială se va vinde până la 10 septembrie, ziua Galei ADOR.

"Pizza ADOR poate fi comandată de la Trenta Pizza până la jumătatea lunii septembrie. Este un parteneriat care a implicat un buget minim, tradus în costuri de logistică. Echipa ADOR a lucrat la promoţie într-un brainstorming intern, iar echipa Trenta Pizza ajută la implementare", au declarat, pentru Mediafax, responsabilii festivalului.

Andrei Bartesch, Marketing Managerul de la Trenta Pizza spune că promoţia este vizibilă în principal online, care oferă posibilitatea propagării rapide, de tipul "bulgărelui de zăpadă". "Credem că, pe zi ce trece, promoţia va fi cunoscută de mai multe persoane", a spus el, precizând că, în funcţie de feedback-ul celor care vor beneficia de această promoţie, se vor lua în calcul şi alte acţiuni până la începerea festivalului sau chiar în timpul lui.

ADOR 2009 se va desfăşura în perioada 7 – 10 septembrie, în Bucureşti. Înscrierile în festival se fac online, pe site-ul oficial al evenimentului, www.ador.ro, până la data de 31 iulie. Pot fi înscrise în competiţie lucrări expuse pentru prima dată în intervalul 1 mai 2007 – 1 mai 2009.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus