Skip to main content

Revista presei media – 9 iulie

 

Publicitate

Rodipet reacţionează la atacul lansat de Adevărul Holding, care a anunţat că sistează colaborarea cu distribuitorul de presă. Florin Lugoci, directorul general al Rodipet, a declarat pentru HotNews că datoria către trustul de presă va fi plătită. Sorin Stoian, director executiv Jurnalul Naţional, a declarat că ziarul a întrerupt livrările prin Rodipet până când negocierile în curs de desfăşurare ajung la un numitor comun.
Cătălin Tolontan a declarat că datoriile Rodipet sunt una dintre cauzele pentru care Gazeta Sporturilor caută să obţină un credit bancar de un milion de euro.

Îmi exprim regretul că Adevărul Holding a încercat să extrapoleze un diferend comercial către activităţi de terorism şi alte acuzaţii”, a spus Florin Lungoci, pentru Wall-Street. Pe Daily Business, reprezentanţii Rodipet susţin că atacurile venite din partea trustului Adevărul la adresa lor reprezintă efectul unei neînţelegeri între cele două părţi privind o preluare de acţiuni.
HotNews: Rodipet susţine că îşi va plăti datoria către Adevărul Holding
Wall-Street: "Nu a existat nicio sechestrare. Nu suntem mafioţi"
Daily Business: Rodipet: Adevărul ne atacă pentru că nu le-am vândut acţiuni sub preţul pieţei

tolontan2Gazeta Sporturilor încearcă să obţină un credit bancar de 1 milion de euro pentru a-şi rezolva problemele de lichiditate, a declarat pentru DailyBusiness Cătălin Tolontan, redactor-şef al publicaţiei. "Avem nevoie de aceşti bani pentru a acoperi deficitul de cash generat de întârzierile distribuitorilor în efectuarea plăţilor", a spus Tolontan. Conform reprezentanţilor departamentului de marketing GSP, ziarul se confruntă în premieră cu o criză de lichiditate.
Gazeta Sporturilor vrea să facă un credit de 1 milion de euro

Peste 35 de publicaţii româneşti au publicat materiale de presă referitoare la povestea de viaţă a regelui muzicii pop, potrivit unei monitorizări publicate de Adevărul. Presa românească a acordat o atenţie deosebită morţii lui Michael Jackson, editând peste 330 de articole. Dintre acestea, 45 au fost publicate numai de Adevărul.
Presa, înnebunită de moartea lui Jackson

michael-monitorizare-tabel

Federaţia Română de Fotbal anunţă, pe site-ul oficial, că organizează o licitaţie pentru achiziţionarea drepturilor de televizare pentru următoarele trei sezoane din Cupa României şi pentru următoarea stagiune din Liga 2 la fotbal (opţiunile 6-18), scrie HotNews. Ofertele televiziunilor interesate se pot depune până la 31 iulie.
Drepturi TV: FRF, licitaţie pentru Cupa României şi Liga 2

Companiile Media Investment, Eurosport şi consorţiul Best Advertising - Optimedia au depus documentele pentru a se înscrie în licitaţia pentru campania de promovare a turismului românesc, „România, the land of choice“, relatează Adevărul. Câştigătorul va trebui să cumpere spaţiu publicitar, având la dispoziţie un buget estimat la 1,3 milioane de euro, fără TVA. Spotul TV, ce va fi difuzat în toată Europa, a fost realizat de agenţia ADDV, iar costurile cu producţia au fost suportate de BRD.
Eurosport tânjeşte la bugetul de promovare a turismului

Traficul înregistrat de site-urile de ştiri româneşti în luna iunie arată o schimbare de lider în clasamentul SATI (Studiul de Audienţă şi Trafic pe Internet) al Biroului Român de Audit al Tirajelor, remarcă Business Standard. Astfel, noul lider al categoriei Ştiri generale este site-ul stirileprotv.ro, care a înregistrat, luna trecută, peste 1,37 milioane de clienţi unici.
Schimbãri în clasamentul SATI

sati-iunie

Criza economică nu a micşorat fee-urile (tarifele - n. red) de pe piaţa de PR, ci a adus, cel puţin pentru primele şase luni ale acestui an, o diminuare a activităţilor de relaţii publice, deci, o micşorare a bugetului alocat comunicării, spun jucătorii de pe piaţa de profil, citaţi de Business Standard.
PR-ul la şase luni: bugete mai mici, tarife la acelaşi nivel

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • six six
    acum sa o vedem pe cristina sincai. sunt convins ca vine cu handsfree sa copieze.

Trimite un comentariu

sus